Τον Μάρκο Σεφερλή φιλοξένησαν στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι #Not», το πρωί της Τρίτης. Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός μίλησε για την καινούργια παράσταση «Dettolμη και Γοητεία» που πρωταγωνιστεί, αλλά και την οικογένειά του και συγκεκριμένα για ένα στείο περιστατικό που είχε κάποια στιγμή συμβεί σε θεατρική παράσταση που είχε έρθει να τον επισκεφθεί η μητέρα του. Η κυρία Χαρίκλεια, πριν λίγα χρόνια είχε διακόψει την παράσταση του γιου της όταν τον είδε να πέφτει από τη σκηνή. Ο Μάρκος Σεφερλής είχε πέσει από τη σκηνή, όμως αυτό ήταν μέρος του θεατρικού, πράγμα που δεν γνώριζε η μητέρα του, η οποία τρομοκρατημένη άρχισε να φωνάζει:

Παιδί μου!». «Παναγία μου! Το παιδί μου! Παιδί μου! Παιδί μου!Παιδί μου! Τι έγινε αγάπη μου;»
«Πας καλά ρε μαμά; Δεν πάμε καλά…Μας χάλασε και το γύρισμα, πας καλά; Άιντε πάλι πάμε! Θα το ξανακάνω, αφού το γράφουμε. Η δουλειά μας είναι αυτή!» της απαντά αποσβολωμένος ο Μάρκος Σεφερλής.

Όμως άλλη μια έκπληξη περίμενε το πρωί της Τρίτης τον αγαπημένο κωμικό: Την ώρα που συζητούσαν στην εκπομπή για το συγκεκριμένο σκηνικό, η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή παρενέβη τηλεφωνικά κάνοντάς του έκπληξη. Η κα Χαρίκλεια μίλησε για τα όνειρά του γιου της όταν ήταν μικρός, αλλά και την οικογένειά της. Μάλιστα αποκάλυψε πως η ίδια ήθελε ο Μάρκος Σεφερλής να γίνει γιατρός και του είχε αγοράσει και όλα όσα έπρεπε για το γραφείο του.

Στο «Δελφινάριο» δίνει ραντεβού και φέτος το καλοκαίρι ο Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζοντας την επιθεώρηση «Dettolμη και Γοητεία». Ο ίδιος υπογράφει τα κείμενα της παράστασης (μαζί με τον Στέλιο Παπαδόπουλο), τη σκηνοθεσία, τη μουσική επιμέλεια και βέβαια την παραγωγή, ενώ δίπλα του εμφανίζονται οι: Ελενα Τσαβαλιά, Γιάννης Καπετάνιος, Ζώζα Μεταξά και άλλοι. Μάλιστα, όπως κοινοποίησε ο ίδιος στα social media, στη διάρκεια της παράστασης βγαίνει στη σκηνή οδηγώντας ένα κανονικό αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις