Σοβαρή κρίση περνάει ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι ελάχιστες. Δημοσιεύματα από τον ξένο τύπο θέλουν άτομα από το περιβάλλον των δύο stars, να δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι σε οριακό σημείο, και με την Κιμ να είναι έξω φρενών με τις νέες δηλώσεις του συζύγου της. Οι δηλώσεις του Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του στη Νότια Καρολίνα, πριν από λίγες μέρες, καθώς αναφέρθηκε στο πολύ προσωπικό ζήτημα των συζητήσεων του ζευγαριού περί άμβλωσης την περίοδο που η επιτυχημένη επιχειρηματίας ήταν έγκυος στην κόρη τους, Νορθ Γουέστ.

«Θα σκότωνα την κόρη μου, σχεδόν τη σκότωσα. Η τότε κοπέλα μου με είχε πάρει τηλέφωνο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας, λέγοντας μου ότι είναι έγκυος. Είμαι ράπερ και ακόμη και αν η σύζυγός μου πλέον αποφασίσει να με χωρίσει μετά από αυτή την ομιλία, δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι έφερε στον κόσμο την Νορθ Γουέστ, ενώ εγώ δεν την ήθελα και δεν ήμουν έτοιμος να γίνω πατέρας. Στάθηκε στα πόδια της τότε η Κιμ και προστάτευσε αυτό το παιδί» ανέφερε σε ένα πραγματικό παραλήρημα , ο διάσημος ράπερ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές στο People , η οικογένεια Καρντάσιαν ισχυρίζεται ότι ο Κάνιε Γουέστ πάσχει από διπολική διαταραχή και πλέον δεν παίρνει τα φάρμακά του. «Ο Κάνιε εδώ και καιρό βρίσκεται σε ένα μάλλον κακό σημείο της ζωής του. Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν ακούει κανέναν, προκειμένου να λάβει κάποια βοήθεια σε ό,τι αφορά την ψυχιατρική του κατάσταση. Η Κιμ εδώ και καιρό ανησυχεί, αλλά οι δηλώσεις στην προεκλογική του ομιλία την έχουν εξοργίσει τόσο επειδή ήταν μία πολύ λεπτή πληροφορία που δεν θα έπρεπε να μοιραστεί δημοσίως, όσο και για το ότι η μικρή Νορθ Γουέστ κάποια στιγμή θα μάθει αυτά που είπε ο πατέρας της και σίγουρα θα αναστατωθεί» αναφέρουν επίσης οι πηγές.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η Κιμ θέλει να κλείσει τον άνδρα της σε ψυχιατρείο καθώς χρειάζεται βοήθεια. «Η Κιμ προσπαθούσε να έρθει αεροπορικώς στο Γουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να με κλείσει σε ψυχιατρείο όπως στην ταινία “Get Out” επειδή έκλαιγα χτες και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου» είπε ο Κάνιε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις