Ο Γιώργος Καπουτζίδης εντάσσεται με την νέα σεζόν στο πρόγραμμα της ΕΡΤ με μια εκπομπή- έκπληξη, όπως ανακοινώθηκε.  Ο αγαπημένος στο κοινό σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός θα παρουσιάσει μια δική του πρωτότυπη ιδέα που έχει στόχο να γνωρίσουμε με την ξεχωριστή ματιά του τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021. Η πρωτοτυπία των νέων εκπομπών, που θα προβάλλονται από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1, είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα παίρνει μια απλή συνέντευξη από τους αθλητές μας.

Όχι μόνο θα τους επισκέπτεται στους χώρους όπου προπονούνται, αλλά στο τέλος κάθε επεισοδίου θα προσπαθεί και ο ίδιος να… προπονηθεί, κάνοντας ακριβώς ό,τι και εκείνοι. Με άλλα λόγια θα τον δούμε να κάνει από άλμα επί κοντώ με την Κατερίνα Στεφανίδη και κωπηλασία με τον Βασίλη Πολύμερο μέχρι να συναγωνίζεται την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή, την Ελένη Χατζηλιάδου στο καράτε και τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Η ένταξη της νέας εκπομπής στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αποφασίστηκε ομόφωνα χθες από το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει ένα δικό του κόνσεπτ στη δημόσια τηλεόραση, πέραν των φιλικών συμμετοχών του τα τελευταία χρόνια σε εκπομπές που σχετίζονταν με τη Eurovision.

Να θυμίσουμε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος, που έχει συνδεθεί και με τον διαγωνισμό της Eurovision, αφού έχει παρουσιάσει ουκ ολίγους ελληνικούς τελικούς, αλλά και βρίσκεται στο τιμόνι του σχολιασμού του διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ο ρόλος του παρουσιαστή για αυτόν έχει τελειώσει! Αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελέι πρόκληση για τον αγαπημένο ηθοποιό, αφού είναι και δικό του το κόνσεπτ. Παλιότερα ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αυτή που τον πρότεινε στην ΕΡΤ το 2006, προκειμένου να παρουσιάσουν τον ελληνικό τελικό και στην συνέχεια να αναλάβουν τον σχολιασμό της μετάδοσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις