Η Σοφία Μουτίδου έκανε μια προσωπική αποκάλυψη που «τάραξε τα νερά»το μεσημέρι της Πέμπτης, στο «The Booth» του OPEN. Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής ακούγοντας μια τηλεθεάτρια που εξομολογήθηκε στο «The Booth» για μια σχέση ζωής που διατηρούσε, πήρε αφορμή και αποκάλυψε την δική της εμπειρία για μια σχέση που είχε για οκτώ χρόνια με έναν ομοφυλόφυλο.

«Να πω στην κοπέλα ότι τα μονοπάτια της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά. Μου το ‘χει πει ένας φίλος αυτό. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Επίσης, θα ήθελα να πω σε αυτούς που γράφουν, «δώστε σημασία σε μια κουβέντα! Μη μένετε τόσα χρόνια στην κιτρινίλα και την κατινιά! Ακούστε τέσσερις ανθρώπους που μιλάνε από την καρδιά τους και αφήστε τα υπόλοιπα γιατί εκνευρίζομαι πολύ κάτω από το τζάμι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

«Τα μονοπάτια, λοιπόν, της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά και αυτό που κρατά τις μακροχρόνιες σχέσεις είναι η φιλική σχέση. Δυστυχώς. Αυτό που θα σε κρατήσει μακροχρόνια με έναν άντρα είναι ο θαυμασμός και όχι η ηδονή! Γιατί η ηδονή, στα χρόνια θα πέσει. Αν κάποιον τον επιλέγεις για πάντα είναι γιατί έχει άλλα στοιχεία πάνω σου συν της ηδονής. Η φιλία είναι αυτή που μπορεί να σε κρατήσει και δεν υπάρχουν στερεότυπα» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Σοφία Μουτίδου.

«Αφήστε τα όλα αυτά και ερωτευθείτε… Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει… Εγώ ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο. Είχα σχέση ζωής, ο οποίος ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε. Αυτό που είναι γραμμένο; Είναι γραμμένο σε κάποιο βιβλίο; Είναι γραμμένο κάπου; Εγώ τα είχα 8 χρόνια μαζί του. Σχέση ζωής. Ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε, ήμασταν τέλεια και χωρίσαμε όχι επειδή ήταν ομοφυλόφιλος. Χωρίσαμε για άλλους λόγους» παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο τωρινός σύντροφος της γνωστής ηθοποιού, πήρε τηλέφωνο την αγαπημένη του στον «αέρα» της εκπομπής «The Booth» προσποιούμενος τον τηλεθεατή και της έκανε μια απολαυστική φάρσα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις