Στους ρυθμούς του bachelor της Εριέττας Λάτση έζησε από το Σάββατο 25 Ιουλίου και για δύο 24ωρα, το Κουφονήσι. Η μητέρα της μέλλουσας νύφης, Μαριάννα έφτασε στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις στις σύντομες βόλτες της. Δίπλα στην πολυτελή θαλαμηγός Paris που είχε ρίξει άγκυρα στο Πορί, είχαν δέσει δίπλα και το σκάφος του γιου της Πάρη Κασιδόκωστα και δύο τρία ακόμα πολυτελή γιοτ.

Λίγο αργότερα, άρχισαν να δένουν το ένα πίσω από το άλλο tender που έφερναν φίλους του ζευγαριού από τη γειτονική Σχοινούσα. Τις προηγούμενες μέρες τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν να χτυπούν στις μικρές ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού. Οι γραμματείς ζητούσαν να κλείσουν καταλύματα για τους εξήντα και πλέον καλεσμένους που θα συμμετείχαν στη γιορτή.

Εριέττα Λάτση – Βύρωνας Βασιλειάδης

Οι μελλόνυμφοι, η μητέρα της νύφης και τα αδέλφια της, συγγενείς και κάποιοι στενοί φίλοι έφαγαν το Σάββατο στην ταβέρνα Καπετάν Νικόλας. Και μετά ξεκίνησε το γλέντι, στο μπαρ Μύλος. Εκατό περίπου καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι το πρωί και ευχήθηκαν στην Εριέττα και τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου επαναλήφθηκε το πάρτι και πάλι στο μπαρ Μύλος, με τη μοναδική θέα….

Και αφού τέλειωσαν τα πάρτι οι εκλεκτοί καλεσμένοι, επιβιβάστηκαν σε γιοτ, tender αλλά και ελικόπτερα αφήνοντας πίσω το Κουφονήσι.

Μαριάννα, Εριέττα Λάτση και Πάρις Κασιδόκωστας

Ποιος είναι ο Βύρωνας Βασιλειάδης

Άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως εργάτης στο λιμάνι, δούλεψε σκληρά και δημιούργησε έναν όμιλο υπό τη σκέπη του οποίου βρίσκονται δύο μεγάλες επιχειρήσεις: Η Antipollution ANE, που ασχολείται με τα απόβλητα των λιμανιών, και η Green A.E., μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης, έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα που φέρει το όνομα της πολυαγαπημένης του μητέρας, την οποία έχασε νωρίς, που σκοπό έχει την ενίσχυση ιδρυμάτων που ασχολούνται με παιδιά τα οποία έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς και το ευ ζην της κοινωνίας μέσω της προσφοράς σε οργανώσεις που φροντίζουν αδέσποτα ζώα.

Όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξή του, ο 42χρονος επιχειρηματίας, «η κινητήρια δύναμη που σπρώχνει έναν άνθρωπο να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, να εμπλακεί στα κοινά και να αναλάβει όλες αυτές τις ευθύνες που συνοδεύουν μια επιχειρηματική καριέρα είναι μία, η δημιουργία. Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι. Λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν αυτό που είσαι. H φράση αυτή του Μακιαβέλι για τη φαινομενικότητα μπορούμε εύκολα να πούμε πως βρίσκει εφαρμογή στους περισσότερους ανθρώπους που ασχολούνται με το επιχειρείν».

«Δεν είδα ποτέ τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες ως δουλειά. Αποτελούν για μένα τρόπο ζωής και η αποτελεσματική διοίκηση του ομίλου είναι πρώτη μου προτεραιότητα. Στη συνέχεια έρχεται η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Το συναίσθημα ότι κάθε ενέργεια με φέρνει πιο κοντά στα όνειρά μου. Όνειρα τα οποία στηρίζονται σε αξίες όπως η προσφορά στην κοινωνία, στη χώρα όπου δραστηριοποιούμαι αλλά και στους ανθρώπους γύρω μου. Αυτό αποτελεί ανεξάντλητο καύσιμο και η αναγνώριση μιας τέτοιας προσπάθειας δίνει τεράστια ώθηση», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Βύρωνας Βασιλειάδης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις