Την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου του 2020 θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, η ημερομηνία έναρξης προβολής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» το φθινόπωρο, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρζης Ποφάντης, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης του προγράμματος του σταθμού για την επόμενη σεζόν. Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο ίδιος, τη νέα σεζόν θα δούμε να «χωρίζουν» οι δρόμοι των τριών αδελφών.

Ο κύριος Ποφάντης επιβεβαίωσε πως υπάρχει αύξηση τόσο στο μπάτζετ συνολικά όσο και στις αμοιβές των ηθοποιών. Τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές εντάσσονται στο καστ: Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Στέλλα Γκίκα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη και ο Γιάννης Νταλιάνης. Την ίδια στιγμή έντονο είναι το ενδιαφέρον της διεθνούς τηλεοπτικής αγοράς για αγορά των δικαιωμάτων προβολής της σειράς. Είτε αυτούσιας με υποτιτλισμό ή μεταγλώτισση είτε ως format που θα διασκευαστεί. Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε συζητήσεις για την «εξαγωγή» της σειράς με χώρες της κεντρικής Ευρώπης, αλλά και της Λατινικής Αμερικής. Τέλος, ο Τζώρζης Ποφάντης χωρίς να αποκλείει και τρίτη σεζόν της σειράς αποκάλυψε πως ήδη συζητά με την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη για ένα καινούργιο σίριαλ.

Στο τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν, είδαμε τη Θεοδοσία να παραδίδει στον Προύσαλη το γράμμα που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Είναι ένα γράμμα που είχε αφήσει στα πράγματά του ο αυτόχειρας Γιάννος και αναφέρει σχεδόν ξεκάθαρα ποιος διέπραξε τον φόνο του εξαδέλφου του. Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Μετά τη σύλληψή της θα ξεκινήσει η διαδικασία της δίκης της. Γι’ αυτόν τον λόγο θα στηθούν και τα ανάλογα σκηνικά: Το Κακουργιοδικείο της Λάρισας, όπου θα γίνει η πρώτη δίκη της Ελένης Σταμίρη, αλλά και οι φυλακές στις οποίες θα οδηγηθεί στη συνέχεια. Η Ελένη θα κριθεί ένοχη για τον φόνο του Σέργιου, αλλά ελλείψει ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με  πληροφορίες του «TV Έθνος», δεν θα καταδικαστεί σε θανατική ποινή που ήταν ακόμη σε ισχύ στην Ελλάδα, αλλά σε πολυετή κάθειρξη. Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς Κυπραίος δίνει τραγικό τέλος στη ζωή του.

Πλέον η πλοκή θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι, αλλά και στον Πειραιά. Συγκεκριμένα στην Τρούμπα όπου η Δρόσω θα έχει καταλήξει να εκδίδεται σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της περιοχής. Όλοι οι συντελεστές προς το παρόν για τη συγκεκριμένη ιστορία τηρούν σιγή ιχθύος και τα σχετικά γυρίσματα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν η Δρόσω στην Τρούμπα, θα έχει αλλάξει πλέον όνομα και φυσικά θα κρύβει από τους πάντες την πραγματική της ταυτότητα και τον τόπο καταγωγής της. Η Ελένη προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη της μέσα από τη φυλακή, αλλά μάταια. Ωστόσο, κάποια στιγμή ένα πρόσωπο από το Διαφάνι θα δει τη Δρόσω στην Τρούμπα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις