Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα εναντίον του Στέφανου Χίου προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Υπενθυμίζεται πως ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό» δέχθηκε επίθεση πριν από μερικές ημέρες. Ο ίδιος γλίτωσε τα χειρότερα και την Πέμπτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Την είδηση της επίθεσης μετέδωσε και ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω twitter. Κάτω από τη σχετική ανάρτηση χρήστης του twitter σχολίασε: «Περαστικά στον άνθρωπο! Να είναι καλά!!!». Ωστόσο, αυτό το σχόλιο ενόχλησε την αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος απάντησε: «Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον «αθωώνει» για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…».

Η επίθεση στον Στέφανο Χίο – Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς

Χαμηλού αναστήματος και με σχιστά μάτια περιέγραψε ο Στέφανος Χίος το πρόσωπο που προσπάθησε να τον δολοφονήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο δημοσιογράφος θεωρεί ότι η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του έχει να κάνει με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας του, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς έπαιρνε και ο ίδιος μέτρα ενοικιάζοντας αυτοκίνητα για να μη μετακινείται με το ίδιο όχημα.

Ο δημοσιογράφος είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές και μάλιστα υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες και ηχογραφημένες συνομιλίες με ανθρώπους που απειλούσαν τον Στέφανο Χίο και οι οποίες εξετάζονται από την αστυνομία.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ενώ στο οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της η αστυνομία φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει με γρήγορες κινήσεις το αυτοκίνητο του Στέφανου να Χίου να πυροβολεί ενώ φαίνεται να ανοίγει η πόρτα του οχήματος και να βγαίνει έξω ο τραυματισμένος δημοσιογράφος.

Επίσης σημαντικό στοιχείο στην έρευνα θα παίξει και η σάρωση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των τελευταίων ημερών έτσι ώστε να εντοπιστούν και εκείνοι που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τον απειλούσαν. Όπως προαναφέραμε υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες με τις απειλές που δεχόταν ο δημοσιογράφος.