Είναι γεγονός ότι η παρουσία του πρωθυπουργού σε δύο διαδοχικά εκδρομικά τριήμερα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Πόσο μάλλον όταν την πρώτη φορά είχε να κάνει με εκκρεμότητες στο Αιγαίο και με τη χρήση ελικοπτέρου από στρατιωτική μονάδα για μετακίνηση από Αντίπαρο προς Επίδαυρο. Και τώρα με ιδιαίτερη έξαρση κρουσμάτων που ξεπερνούν πλέον τα 110.

Tο περασμένο Σαββατοκύριακο είχε αναρτήσει φωτογραφία με τον διάσημο ηθοποιό και Έλληνα πλέον υπήκοο Τομ Χανκς, μαζί με τις συζύγους τους

Την ανάρτηση λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με φωτογραφία του μαζί με το γιο του στα Χανιά σχολίασε η Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα, όπως αναφέρει στην ανάρτηση της δεν ενοχλείται βέβαια με τη φωτογραφία του μαζί με το γιο του, αλλά γιατί προβάλλει τις διακοπές του τη στιγμή που οι περισσότεροι πολίτες δεν μπορούν να πάνε.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:
«Δεν ενοχλεί η εικόνα πατέρα γιου στις διακοπές. Ενοχλεί η εικόνα του πρωθυπουργού που ποστάρει διακοπές σε μια εποχή που οι περισσότεροι πολίτες δεν μπορούν να πάνε – είτε λόγω κορονοϊού είτε λόγω της ανεργίας που προέκυψε από τον κορονοϊό. Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης θα έπρεπε να συμβαδίζει με τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.»

Εμείς θα διαφωνήσουμε ελαφρώς με την παρατήρηση ότι οι περισσότεροι πολίτες δεν μπορούν να πάνε διακοπές, ακόμα δεν υπάρχει δείγμα που να πιστοποιεί αυτή τη θέση, Θα συμφωνήσουμε όμως ότι το καλοκαίρι για τη χώρα είναι όντως καυτό λόγω των θεμάτων που απασχολούν την Ελλάδα. Είτε αυτά έχουν να κάνουν με την οικονομία, είτε με την έξαρση των κρουσμάτων, είτε με την εξωτερική πολιτική.