Κάμερον Ντίαζ: Σε εμφάνισή της στην εκπομπή της Γκουίνεθ ΠάλτροουIn goop Health: The Sessions” η πρώην σταρ εξομολογήθηκε τους λόγους που εγκατέλειψε την βιομηχανία του θεάματος, τονίζοντας πως αφήνοντας το Χόλιγουντ βρήκε εσωτερική γαλήνη. “Απλά αποφάσισα πως ήθελα διαφορετικά πράγματα στη ζωή. Δούλεψα πολύ σκληρά για τόσο πολύ καιρό, συμμετέχοντας σε ταινίες, ήταν πολύ δύσκολα” δήλωσε και πρόσθεσε: “Δεν υπήρχε καθόλου χώρος για την προσωπική μου ζωή”. Η Κάμερον Ντίαζ ασχολήθηκε με την οινοποιία, παράγοντας βιολογικά κρασιά.

Όσον αφορά την ως τώρα καριέρα της, είπε πως δεν ένιωθε άνετα με αυτή τη ζωή και θέλησε να πάρει τον έλεγχο. “Όταν συμμετέχεις σε μία ταινία, είναι σαν να τους ανήκεις. Είσαι εκεί 12 ώρες την ημέρα για μήνες και δεν έχεις χρόνο για τίποτα άλλο” ανέφερε. “Στους ηθοποιούς, μας φέρονται σαν να είμαστε παιδιά, όλα τα φροντίζει κάποιος άλλος”, πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει, αποφάσισε κάποια στιγμή να γίνει “αυτάρκης” και να αποδείξει πως μπορεί να φροντίσει η ίδια τον εαυτό της, ως ενήλικος, να “ενώσει όλα τα κομμάτια της ζωής της, με τον τρόπο που εκείνη νόμιζε πως αυτό έπρεπε να γίνει και όχι με τον τρόπο που άλλοι είχαν φανταστεί για εκείνην”, ενώ πρόσθεσε πως η ζωή στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήταν πολύ έντονη για εκείνην. “Υπάρχει πολλή ενέργεια που έρχεται πάνω σου, είσαι πολύ εκτεθειμένος, γιατί πρέπει να μιλάς με τους δημοσιογράφους και να βρίσκεσαι συνεχώς στο φως”. Όταν η συνάδελφός της, την ρώτησε πως ένιωσε όταν εγκατέλειψε την καριέρα της στο Χόλιγουντ, απάντησε: “Ένιωσα γαλήνη στην ψυχή. Επιτέλους μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου”. Η Κάμερον Ντίαζ, λέει πως αποφάσισε να δώσει έμφαση στις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους της. Η πρώην ηθοποιός παντρεύτηκε το 2015 τον τραγουδιστή Μπέντζι Μάντεν και απέκτησαν μία κόρη, την Ράντιξ, φέτος.

H 47χρονη έχει προταθεί 4 φορές για Χρυσή Σφαίρα. Στις ταινίες που ξεχώρισε περιλαμβάνονται “Η Μάσκα”, “Κάτι τρέχει με την Μαίρη” και “Vanilla Sky”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις