Η Ερρικα Πρεζεράκου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε όταν έπεσε από το φουσκωτό του συντρόφου της, λόγω λάθους χειρισμού στην Κύθνο.  Η πρώην αθλήτρια και φιναλίστ του J2US χτυπήθηκε από την προπέλα του σκάφους το μεσημέρι της Παρασκευής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ και εκεί υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο.

Η αθλήτρια έχασε το μικρό της δακτυλάκι και έγινε μάχη από τους γιατρούς για να σώσει το χέρι της. Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στο «Καλοκαίρι #not» στον τηλεοπτικό σταθμό Open ανέφερε πως είναι ακόμη σε σοκ και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει:

«Καλά είμαι, κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου σε επικοινωνία με την εκπομπή.

Να θυμίσουμε ότι η Έρρικα Πρεζεράκου, είχε ένα ατύχημα το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κύθνο όπου έκανε διακοπές. Έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί και τραυματίστηκε από την προπέλα του ταχύπλοου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δάχτυλά της έχουν ακρωτηριαστεί. Χειρουργήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, οι γιατροί κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.«Ήταν ξεκολλημένα όλα, με κάποια συνέχεια δερματική. Δεν έχουμε το μικρό δάχτυλο. Όλα τα άλλα τα έχουμε και θα λειτουργούν, θα έχουν αίσθηση και κίνηση», εξήγησε ο γιατρός της Σαράντης Σπυρίδωνος.

Η Έρρικα Πρεζεράκου συγκινημένη ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΚΑΒ και του Εθνικού Σύστημα Υγείας για την άμεση αντίδρασή τους. «Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί, πραγματικά, ήρθε κατευθείαν Super Puma, με πήγαν πολύ γρήγορα στο ΚΑΤ» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις