Η Θεοδοσία από τις «Άγριες Μέλισσες» αποφάσισε να περάσει λίγες ημέρες μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα αποφάσισε να επισκεφθεί την Αστυπάλαια. Η κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά Φαμέλη επέλεξε να ταξιδέψει με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά για την Αστυπάλαια με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού. Η αγαπημένη ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τα «ευτράπελα» που βίωσε μέσα στο καράβι, αφού όπως έγραψε στην ανάρτησή της κάποιοι δεν ακολουθούν τα μέτρα αυτά και τα αγνοούν επιδεικτικά. Συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων του πλοίου.

«Εχθές πήρα το Blue Star Chios από Πειραιά για Αστυπάλαια στις 13:00 μμ, καθυστερήσαμε φυσικά μια ώρα και πέντε λεπτά να ξεκινήσουμε γιατί η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε στο Φάληρο. Για να μην τους αδικώ φτάσαμε στην ώρα μας, γκάζωσε ο κάπταιν μας για να μην παραπονεθούμε. Κάθε τρεις και λίγο μας λέγανε να τηρούμε την απόσταση του ενάμισι μέτρου μεταξύ μας, πράγμα φυσικά αδύνατο αφού δεν υπήρχε χώρος» σημείωσε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» στο προφίλ της.

«Η πληρότητα του πλοίου έφτανε στο 150%, υπήρχαν άνθρωποι που δεν έβρισκαν καρέκλα να καθίσουν και καθόντουσαν στο πάτωμα. Το αντισηπτικό έξω από τις τουαλέτες και το σαπούνι μέσα στις τουαλέτες ήταν άδειο μετά την μέση της διαδρομής. Στα everest του πλοίου φυσικά οι υπάλληλοι φορούσαν την μάσκα στο πηγούνι (σαν να φοράς κράνος στο χέρι). Αλλά αυτοί ήταν καλυμμένοι, μας λέγανε διαρκώς από τα μεγάφωνα να είμαστε υπεύθυνοι για να μείνουμε ασφαλείς».

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται την “Θεοδοσία” στις “Άγριες Μέλισσες”, είχε αποκαλύψει ότι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δε θα συνεχίσει στην σειρά. Όπως και ο ρόλος του “Θωμά Κυπραίου”, που τον ενσαρκώνει ο Γιάννης Στάνκογλου, έτσι και της “Θεοδοσίας” είναι δύσκολο να έχει συνέχεια στο σενάριο και έκανε τον κύκλο του.

«Δεν θα είμαι του χρόνου, γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί., από γραφής, ήταν μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας. Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί πέρα, αλλά δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα ότι έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις