Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» φιλοξενήθηκε ο Βαλάντης το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος μάλιστα και εμφανίστηκε στο στούντιο φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής   αναφερόμενος στην ατομική ευθύνη, έδωσε απαντήσεις για την παρεξήγηση που προκάλεσε ανάρτησή του σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον covid-19 σε ξενοδοχείο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν ο Αντώνης Ρέμος στο «στόχαστρό» του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής  σχολίασε την πρόσφατη κριτική που έκανε μέσω διαδικτύου σε ξενοδοχειακή μονάδα που δέχθηκε τον Αντώνη Ρέμο ως πελάτη δίχως να φοράει, στους εσωτερικούς χώρους, προστατευτική μάσκα που είναι πλέον απαραίτητη για την πανδημία του κορονοϊού.

«Τα έβαλα με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου που άφησαν έναν πελάτη να μπει χωρίς την απαραίτητη μάσκα” είπε, ο Βαλάντης, που έκανε ένα live στο Instagram και να εξηγήσει ακριβώς το λόγο για τον οποίο έκανε αυτή την ανακοίνωση. Θα την έκανα ούτως ή άλλως αν έβλεπα οποιοδήποτε πελάτη να μπαίνει μέσα σε ένα ξενοδοχείο χωρίς την απαραίτητη μάσκα. Θερμομέτρηση βέβαια έγινε, τα απολυμαντικά τα έβαλαν αλλά ο νόμος λέει πως σε κανέναν κλειστό χώρο δεν μπορούμε να είμαστε χωρίς μάσκα. Ο Βαλάντης εξήγησε ότι δεν έχει κανένα λόγο να παρεξηγηθεί με τον ίδιο τον Ρέμο, και μάλιστα απάντησε και σε ένα σχόλιο σχετικά με τις μάσκες σε θαυμάστριά του.

Ο ίδιος πιστεύει ότι πρώτα από όλα οι επώνυμοι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα στον κόσμο που τους ακολουθεί. «Πρέπει να δίνουμε εμείς το παράδειγμα» είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής. Τα έβαλα με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου που άφησαν έναν πελάτη, για αυτό και εξακολουθώ τον Αντώνη να τον αναφέρω ως πελάτη, μπορεί να ήταν ένας άλλος άνθρωπος, να μπει χωρίς την απαραίτητη μάσκα».

Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην είσοδο ξενοδοχείου της Ρόδου όπου διέμενε με αφορμή την προγραμματισμένη του συναυλία στο νησί, χωρίς να φορά μάσκα με το προσωπικό να του κάνει θερμομέτρηση και να του παρέχει αντισηπτικό χεριών. Το συγκεκριμένο video, που ανέβηκε στα social media, έκανε όμως τον Βαλάντη να ξεσπάσει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις