Τις πρώτες διακοπές τους με το νεογέννητο μωρό τους κάνουν η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος . Το ζευγάρι που είδε την οικογενειακή του  ευτυχία να ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού του κάνει διακοπές στη Λευκάδα, αγαπημένος προορισμός και των δύο.  Ο Χάρης Χριστόπουλος όπως είναι φυσικό δεν χάνει ευκαιρία να απαθανατίζει τις αγάπες της ζωής του: την σύζυγό του και τον γιο του. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του μάλιστα στο Instagram, δημοσίευσε το απόλυτο βίντεο του καλοκαιριού με τον γιο του να κοιμάται δίπλα στο κύμα σε μια πρωτότυπη, άκρως καλοκαιρινή, παιδική κούνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Siesta… #ionianislands #lefkadaisland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harris Christopoulos (@harrischristopoulos) στις

Η γνωστή make up artist έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 23 Ιουλίου και ο Χάρης Χριστόπουλος δεν σταματάει να φωτογραφίζει τον γιο του.

«Τι να πω για αυτό το καλοκαίρι? Ότι έχουμε αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά μας?
Το ότι είμαστε στις πρώτες μας διακοπές και οι τρεις μαζί? Το ότι είμαστε στο αγαπημένο μας νησί και στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο?», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άννα Μπράντ.

Από την πλευρά του ο Χάρης Χριστόπουλος έγραψε: «Τα μοντέλα μου για πάντα».

Ο Χάρης και η Ανίτα  γνωρίστηκαν το Σεπτέμβριο του 2003 σ’ ένα φωτογραφικό στούντιο. Εκείνη είχε μόλις φτάσει στην Ελλάδα από την Ουγγαρία και ασχολούνταν με το μόντελινγκ, καθώς ακόμα δεν είχε κάνει στροφή στην καριέρα της ως make up artist. «Θα έμενα δύο μήνες στην Ελλάδα, αλλά τη δεύτερη μέρα που ήρθα γνώρισα τον Χάρη. Ήμουν σ’ ένα πρακτορείο και μ’ έστειλαν σε casting σ’ εκείνον. Δεν ξέρω πώς συνέβη, αλλά ενώ σε όλα τα μοντέλα έδωσαν όρντινο στις 10, σ’ εμένα έγραψαν στις 9.

Έφτασα μία ώρα νωρίτερα, μου άνοιξε ο Χάρης, κοιταχτήκαμε και κάτι συνέβη εκείνη τη στιγμή», θυμάται.

Ενώθηκαν μετά από 15 χρόνια με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια σεμνή τελετή αλλά πολύ ρομαντική, στο «Νησί του Σικελιανού» ή Άγιο Νικόλαο, στην είσοδο της Λευκάδας, το οποίο έχει πάρει το όνομά του από το ομώνυμο ξωκλήσι στο έδαφός του.