Λίγο μετά τη δύση του ηλίου ο Νίκος Βέρτης ανέβηκε στη σκηνή νυχτερινού μαγαζιού στη Θεσσαλονίκη, καλησπέρισε τους θεατές και τους παρακάλεσε να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας.

«Ξέρετε, πολλές φορές όταν παίζουμε στην Αμερική, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Αυστραλία, λόγω του ωραρίου, πρέπει να τελειώσουμε στις 12 η ώρα. Κάπως έτσι θα είναι και η σημερινή βραδιά, λίγο πιο αμερικάνικη, πιο αυστραλέζικη. Θέλω όμως να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, όμως να μην ξεχνάμε τα μέτρα προστασίας και να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε. Μπορούμε να διασκεδάσουμε πιστέψτε με. Θα περάσει και αυτό το πράγμα τι να κάνουμε», είπε πριν αρχίσει το πρόγραμμα του.

Πάντως, όπως φαίνεται σε βίντεο της εφημερίδας Μακεδονίας, οι θαμώνες κάθονταν στις θέσεις τους και τηρούσαν τα μέτρα απόστασης.

Από νωρίς το απόγευμα σχηματίστηκαν ουρές έξω από το κέντρο, με τους πελάτες να θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους πριν μπουν στο μαγαζί. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Seleo, οι πελάτες έμπαιναν ένας – ένας και  τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις. Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται σήμερα 550 άτομα.

Το μαγαζί άνοιξε σύμφωνα με τα νέα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής, τα οποία ορίζουν ότι τα καταστήματα εστίασης κλείνουν στις 12 το βράδυ.

Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί. Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις