Τη Δεύτερα 14 Σεπτεμβρίου οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στον Ant1 με νέα ώρα προβολής 10 το βράδυ. Στον β’ κύκλο μια συνταρακτική αποκάλυψη, μια ομολογία, μια απόπειρα δολοφονίας και μια αυτοθυσία, οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες.

Το βράδυ της Πέμπτης (27/08) ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer, το οποίο μας δίνει πολλές πληροφορίες για την πρεμιέρα και για τον β’ κύκλο της επιτυχημένης σειράς. Στις συγκλονιστικές σκηνές του βίντεο, βλέπουμε τον Λάμπρο να μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο που έκανε η Ελένη, την Ασημίνα να δυσκολεύεται να μεγαλώσει το μωρό, τον Κυπραίο να εκβιάζει τη Μυρσίνη, τον Νέστορα να ανακαλύπτει πως ο Θωμάς σκότωσε τον γιο του και τον Μιλτιάδη να πυροβολεί προς τον Δούκα.

Τι έγινε στο φινάλε του πρώτου κύκλου

Η Δρόσω πέρασε το βράδυ μαζί με το νεογέννητο μωρό της, λίγο πριν το αποχωριστεί και το παραδώσει στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο για να το μεγαλώσουν. Οι λίγες στιγμές μαζί του ήταν αρκετές για να δεθεί με τη ζωή που έφερε στον κόσμο, αλλά αμέσως μετά αναγκάστηκε με πόνο ψυχής και δάκρυα στα μάτια να αποχωριστεί το παιδί της, ακολουθώντας το σχέδιο στο οποίο είχε συμφωνήσει.

Η Θεοδοσία αποφάσισε να ανακαλύψει αν ο αδικοχαμένος Γιάννος έκρυβε μυστικά στο καταφύγιό του και ξεκίνησε για βρει την κρυψώνα του στα βουνά. Κατάφερε να βρει τη σπηλιά, όπου περνούσε αρκετές ώρες μόνος του, και ανακάλυψε σελίδες από το ημερολόγιό του. Εκεί βρήκε συγκλονισμένη ένα γράμμα στο οποίο αποκάλυπτε πως οι τρεις αδερφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο και ότι ο ίδιος πήρε το φονικό πάνω του.

Ο Κυπραίος υπό την επήρεια της μορφίνης, μη μπορώντας να χωνέψει πως η Ελένη τον χώρισε και είναι ξανά μαζί με τον Λάμπρο, ήρθε σε σύγκρουση μαζί του. Τη στιγμή που τσακώνονταν αποκάλυψε στον δάσκαλο μια μεγάλη αλήθεια. Του είπε πως η γυναίκα της ζωής του, η Λενιώ, σκότωσε τον Σέργιο μαζί με τη Δρόσω και την Ασημίνα.

Ο Δούκας κλήθηκε για κατάθεση από τον εισαγγελέα σχετικά με το σχέδιο της Βιομηχανικής Ζώνης, καθώς το όνομά του βρέθηκε μπλεγμένο σε διάφορες ύποπτες συνομιλίες και όχι μόνο. Ο ιδιαίτερα σκληρός εισαγγελέας φάνηκε αποφασισμένος να ξεσκεπάσει το σχέδιο και ενώ ο Δούκας κατάλαβε πως ο κλοιός γύρω του στενεύει, έχει ακόμη την ελπίδα πως θα καταφέρει να ξεφύγει για άλλη μια φορά.

Η Ασημίνα με τη βοήθεια της Ρίζως και της Μυρσίνης “έστησε” την εγκυμοσύνη της, αφού γεννήθηκε το μωρό της Δρόσως. Η οικογένεια των Σεβαστών έμαθε πως η Ασημίνα έφερε στον κόσμο το παιδί της και ο Δούκας επισκέφθηκε το σπίτι της Λενιώς για να δει τη νύφη και το εγγόνι του. Γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας και ζήτησε μπροστά σε όλους από το ζευγάρι να το ονομάσουν Σέργιο, όπως τον γιο του που σκοτώθηκε, “τσακίζοντας” την Ασημίνα και την Ελένη.

Αυτή ήταν και η πιο συγκλονιστική στιγμή στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, με την οποία έκλεισε ο πρώτος κύκλος. Ο Σέργιος Σεβαστός με τον οποίον ξεκίνησαν οι “Άγριες Μέλισσες” στο 1ο επεισόδιο, “ζωντάνεψε” ξανά στο τελευταίο, δημιουργώντας μια ανατριχιαστική κυκλική σύνθεση στην πρώτη σεζόν, ενώ αναμένουμε με ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο και τις νέες εξελίξεις στο Διαφάνι.