Τέλος καλό όλα καλά για την Κρυσταλλία Ρήγα. Το πρωί της Τετάρτης (02/09), η εγκυμονούσα τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου κάνοντας τους followers της να αναρωτιούνται για το τι συνέβη. Λίγες ώρες αργότερα, η μέλλουσα μαμά καθησύχασε τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας ένα βίντεο, στο οποίο τους ευχαριστεί για τις ευχές τους, ενώ τους ενημερώνει ότι θα βρίσκεται στον «αέρα» της εκπομπής «The Booth».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Οπότε λογικά τα λέμε σε λιγάκι στον αέρα της εκπομπής» είπε η Κρυσταλλία.

H Κρυσταλλία Ρήγα, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά. Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια το έκανε γνωστό μέσω Instagram, ανεβάζοντας στα instastories δυο φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας:

Αργότερα, η Κρυσταλλία βρέθηκε στη θέση της και όταν το «Booth» βγήκε στον «αέρα» θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές για τα μηνύματά τους.

«Καλησπέρα, καλησπέρα, τα καταφέραμε! Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Εδώ η Πηνελόπη (Αναστασοπούλου) δεν μου μιλάει πλέον. Την ευχαριστώ πάντως για ό,τι έκανε για εμένα. Νέα παιδιά, άμυαλα. Μην κάνουμε τους μάγκες πολλές φορές. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τα κορίτσια μου τα ευχαριστώ πάρα πολύ», ανέφερε η Κρυσταλλία.

«Να πούμε πως οι γυναίκες που είναι σε ενδιαφέρουσα θα πρέπει λίγο να προσέχουν και τι τρώνε και να μην κουράζονται», συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κοιτώντας την Κρυσταλλία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις