Σε ερωτήσεις τηλεθεατών απαντούν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, στη νέα στήλη που υπάρχει πλέον στο «Πρωινό». Οι ερωτήσεις κάποιες φορές είναι… ιδιαίτερες, όπως σήμερα, που ένας τηλεθεατής ρώτησε την παρουσιάστρια αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί.

«Εάν θα ξαναπαντρευτώ… Δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι. Η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και βάσει αυτού λειτουργώ, είναι τα παιδιά μου, αυτή είναι η μεγάλη μου προτεραιότητα. Οπότε με αυτό νομίζω ότι απαντώ.

Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι. Πάντως όποια επιλογή κάνω στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά μου, γνώμονας και προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι τέτοιο» είπε η Φαίη Σκορδά.

Εξάλλου, έντονες είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό ότι η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος, είναι ένα βήμα πριν τον γάμο. Μάλιστα, η φωτογραφία της Φαίης από έξοδό της με λευκό outfit και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι που ήταν εμφανές στη φωτογραφία έκανε πολλούς να μιλήσουν μέχρι και για κρυφό γάμο.

Σύμφωνα, με τα όσα γράφει στην εφημερίδα «On time» η Σάσα Σταμάτη, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι στα καλύτερά τους και μένουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, τα σενάρια γάμου αργούν ακόμη. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ηλιόπουλος μετακόμισε από τα βόρεια στα νότια προάστια σχεδόν δίπλα στο σπίτι που μένει η Φαίη Σκορδά με τους γιους της: Γιάννη και Δημήτρη.

Το ζευγάρι θέλοντας να κάνει ένα τεστ συμβίωσης, αποφάσισε να μείνει πολύ κοντά, αλλά σε ξεχωριστά σπίτια ο καθένας, μιας και η Φαίη Σκορδά θέλει λόγω των παιδιών να είναι πολύ σίγουρη πριν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. Το θετικό πάντως είναι πως το ζευγάρι θα έχει τώρα τη δυνατότητα να συναντιέται πιο συχνά και όχι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, όταν ο Γιώργος Λιάγκας έπαιρνε τα παιδιά και η Φαίη έμενε μόνη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις