Την Ακρόπολη επισκέφθηκε για πρώτη φορά ο Μίκι Ρουρκ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα. Φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός ξεναγήθηκε στον Ιερό Βράχο. Ο Μίκι Ρουρκ βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς συμμετέχει στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Μίκι Ρουρκ, που επέλεξε να φορέσει διάφανο πουκάμισο και καουμπόικες μπότες, ρωτήθηκε για το ρόλο του στην ταινία. Ωστόσο, δεν έδωσε απάντηση για το τι ακριβώς θα κάνει. «Είναι μυστικό», δήλωσε. Παραδέχτηκε ότι είναι βαθιά θρησκευόμενος. Δεν αποχωρίζεται, όπως είπε, τον Σταύρο του, που τον φοράει πάντα και πιστεύει στα θαύματα. Αυτή είναι καθώς φαίνεται που του δίνει δύναμη.

Ρουρκ κατά Τραμπ

Ερωτηθείς για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Μίκι Ρουρκ δεν έκρυψε την οργή του. Μάλιστα, δεν «μάσησε» τα λόγια του και τον χαρακτήρισε «μαλ@@α». Αν και δεν έχει ποτέ κρύψει ότι είναι υποστηρικτής των Ρεπουμπλικάνων, είχε να πει τα χειρότερα για τον Αμερικανό πρόεδρο. «Είναι ψεύτης» είπε και «εξαπάτησε τον αμερικανικό λαό».

«Ο άνθρωπος του Θεού»

Πρωταγωνιστής στη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή , «Man of God», θα είναι ο Άρης Σερβετάλης. Τα γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα, Λαύριο και Αίγινα.

Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει το λόγο του Θεού.  Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, με καθυστέρηση λόγω κορονοϊού.

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης  Στάνκογλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβρά, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παύλος Κουρτίδης, Αλεξάντερ Πετρόφ κ.ά.

Η Γελένα Πόποβιτς , δημιουργός της βιογραφίας του Αγίου, υπογράφει το σενάριο και έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία μεταφέροντας το μήνυμα ότι «ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας», αλλά και ότι «η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή που επιτυγχάνουμε μέσα μας».