Κολλητοί φίλοι και κουμπάροι υπήρξαν οι ηθοποιοί Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Υρώ Μανέ. Η σχέση τους όμως περνά σοβαρή κρίση. Μετά από έναν άσχημο τσακωμό, οι δυο τους δεν μιλούν πλέον.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο κ. Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο. Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στα θρυλικά «Εγκλήματα», που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Στη συνέχεια βρέθηκαν μαζί και στο θεατρικό σανίδι, στο  «Σεσουάρ για Δολοφόνους».

«Με την Υρώ τσακωθήκαμε όταν τελείωσαν τα ‘’Εγκλήματα’’ και συνεργαστήκαμε στο θέατρο ‘’Αποθήκη’’. Ήταν πολύ δυσάρεστο και για τους δυο μας. Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν εκείνη τη χρονιά τελείωνε 30 Απριλίου. Μιλάγαμε μόνο πάνω στη σκηνή» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δυο άδικο και επίσης έχουν και οι δυο τα δίκια τους. Εγώ θα σου πω ότι είχα δίκιο αλλά δεν έχει καμία σημασία. Αυτές οι σχέσεις, που είναι σχέσεις ζωής, όταν σπάσει το γυαλί… Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…».

Το καστ των «Εγκλημάτων»

Τα «Εγκλήματα» είναι ελληνική τηλεοπτική σειρά που ανήκει στο είδος της μαύρης κωμωδίας και προβλήθηκε από τον ANT1 τις τηλεοπτικές σεζόν 1998-1999 και 1999-2000, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Τη συγγραφή του σεναρίου της σειράς ανέλαβε ο Λευτέρης Παπαπέτρου, τη σκηνοθεσία οι Αντώνης Αγγελόπουλος, Αντώνης Τέμπος και Μαρίνα Λεοντάρη, ενώ την παραγωγή ανέλαβε αρχικά ο Νίκος Βεργέτης και έπειτα η Ena Productions.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Υρώ Μανέ, Μαρία Καβογιάννη, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Σταύρος Νικολαΐδης, Σούλα Αθανασιάδου, Φωτεινή Μπαξεβάνη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η ιδέα για τη σειρά προήλθε από τους Κώστα Κόκλα, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Υρώ Μανέ, Καίτη Κωνσταντίνου και Μαρία Καβογιάννη οι οποίοι, συμμετέχοντας παράλληλα στην θεατρική παράσταση «Αναμείνατε στο Ακουστικό Σας», πλησίασαν τον Λευτέρη Παπαπέτρου και του ζήτησαν να κάνει μία σειρά για την τηλεόραση που θα τους περιλάμβανε όλους. Αρχικά, το Mega και ο Ant1 είχαν απορρίψει τη σειρά, διότι θεώρησαν ότι είναι πολύ προχωρημένη για τα ελληνικά δεδομένα.

«Το βαλς των χαμένων ονείρων», συγκινητική σκηνή των Χατζηπαναγιώτη και Μανέ στα «Εγκλήματα»

Μετά το πέμπτο επεισόδιο, τα ποσοστά ανέβηκαν θεαματικά, ωστόσο είχε αποχωρήσει από την παραγωγή του δέκατου τρίτου επεισοδίου ο Νίκος Βεργέτης, και ανέλαβε η Ena Productions.

Η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια εξωτερικών γυρισμάτων για τη σειρά, πολλοί οδηγοί νόμιζαν ότι ήταν πραγματική ιερόδουλη. Επίσης, δυσκολεύτηκε στα γυρίσματα της σκηνής του πνιγμού του επεισοδίου 32 που γυρίστηκε στη Σύρο, καθώς επέπλεε. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, πριν συμμετάσχει στη σειρά, την παρακολουθούσε με την οικογένειά του και ήθελε να παίξει σε αυτή. Αρχικά, θα έκανε μία έκτακτη εμφάνιση, ωστόσο έγινε βασικό μέλος του cast.

Η μουσική της σειράς προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από τη μουσική της τότε εποχής, αλλά και την εποχή του ελληνικού νέου κύματος, ενώ το τραγούδι των τίτλων είναι το Little Child των Beatles.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις