Προβληματισμό κι ανησυχία προξενούν οι εικόνες, εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα μας, που καταγράφηκαν στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Tο θέατρο γέμισε παρά τις κενές θέσεις που υπήρχαν ανάμεσα στους θεατές και ήταν κατάμεστο ενώ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κατέγραψε το piraeuspress.gr, στην πράξη καταργήθηκε το μέτρο των κοινωνικών αποστάσεων ενώ ελάχιστοι φορούσαν μάσκες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, που λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες, δήλωσε ευγνώμων για τη δυνατότητα που της έχει δοθεί το φετινό, τόσο δύσκολο καλοκαίρι, να δώσει αρκετές συναυλίες ξεκαθαρίζοντας ότι «ο τραγουδιστής είναι η βιτρίνα. Πίσω από κάθε τραγουδιστή ζουν πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη για δουλειά. Γι αυτό νοιώθω πολύ χαρούμενη που σε τόσο αντίξοες συνθήκες κάναμε συναυλίες».

Μάλιστα, μιλώντας εξ ονόματος των συναδέλφων της τραγουδιστών, ζήτησε από την Πολιτεία να εξετάσει το θέμα ωραρίου ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα νυχτερινά μαγαζιά και να έχουν πολλές οικογένειες, δουλειά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το piraeuspress.gr, τοπικοί φορείς εκφράζουν την αγανάκτησή τους και κάνουν λόγο για εκδήλωση που φανερώνει πλήρη ανευθυνότητα των διοργανωτών και των Αρχών. Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι έντονες αντιδράσεις είχαν προκαλέσει και οι εικόνες από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (Ηρώδειο) για τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη την Παρασκευή (11/9).

Την ίδια ώρα, τα social media και οι άνθρωποι του αθλητισμού αναρωτιούνται γιατί τα γήπεδα παραμένουν κλειστά και δεν μπορούν να απολαύσουν οι φίλαθλοι τους αγώνες…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις