Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το “Pop up” έκαναν πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας, με το γνωστό μοντέλο να παίρνει την πρώτη της συνέντευξη από τον Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Η μελαχρινή παρουσιάστρια συνάντησε τον 30χρονο στο χώρο που ο ίδιος μένει κατά τη διάρκεια του reality και συζήτησε μαζί του για τις γυναίκες του “Bachelor”, για τον έρωτα ενώ αποκάλυψε ποια είναι η ιδανική πρόταση γάμου για εκείνον.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, αφού στην αρχή παραδέχθηκε ότι αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει να έχει συναισθήματα για 10 γυναίκες από το reality, επισήμανε ότι στο πρώτο ραντεβού θα φίλαγε την υποψήφια σύντροφό του. Ο Bachelor προσπαθεί να δώσει χρόνο σε όλες τις γυναίκες, αλλά έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση με τη διεκδίκησή τους, αφού ο ίδιος λέει πως δε μπορεί τις εντάσεις και δεν επηρεάζεται από τις προσπάθειές τους να μειώσουν μπροστά του η μία την άλλη.

Στην ερώτηση- εξομολόγηση της Ηλιάνας για το αν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, για τον οποίο η ίδια δήλωσε ότι στην τελευταία της σχέση ήταν πεπεισμένη πως ήταν ενθουσιασμός, αλλά τελικά κατάλαβε πως είναι έρωτας, ο Παναγιώτης Βασιλάκος δήλωσε με απόλυτο ύφος, ότι ο έρωτας χτίζεται.

Όσον αφορά την ιδανική πρόταση γάμου, ο πρώτος Έλληνας Bachelor αποκάλυψε ότι θέλει να βρίσκεται στην Αμοργό – μέρος απ’ όπου κατάγεται η μητέρα του – στην παραλία με φόντο ένα πολύ όμορφο ηλιοβασίλεμα, να γονατίσει μπροστά στη σύντροφό του και να της κάνει την ερώτηση που θα τους ενώσει για πάντα.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο, ο Παναγιώτης Βασιλάκος της προσφέρει τριαντάφυλλο και εκείνη πολύ ευγενικά το παίρνει, αλλά το αφήνει στο τραπέζι, καθώς είναι δεσμευμένη, όπως αναφέρει.  

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις