Έπειτα από δύο σεζόν ως κριτής του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχώρησε από το project και πλέον παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στον Alpha. Βέβαια, το «Pop Up είχε άρωμα… GNTM στην πρεμιέρα της. Κατά τη διάρκεια του Pop Up της Τετάρτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι στην πρεμιέρα της Δευτέρας, είχε backstage στήριξη από τον Άγγελο Μπράτη!

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Δεν σας είπα ότι ο Άγγελος ήταν εδώ στην πρεμιέρα μας. Ήταν στο καμαρίνι μου. Μου έδωσε πολλές αγκαλιές, πολλά φιλιά και είπαμε τα δικά μας. Του στέλνω κι από εδώ φιλιά και σε όλα τα παιδιά που μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία και τους αγαπώ πολύ. Τα υπόλοιπα που μου είπε είναι προσωπικά και είναι… backstage!».

Λίγα λόγια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Πάτρα, 5 Φεβρουαρίου 1988) είναι Ελληνίδα μοντέλο και παρουσιάστρια. Το 2011 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Στην Ελλάδα συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων «In The Fab» της Έλενας Χριστοπούλου ενώ στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) με το «New York Model Management».

Για αρκετά χρόνια ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό λόγω του μόντελινγκ, ενώ στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστή ως κριτής στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της εκπομπής ριάλιτι Greece’s Next Top Model. Το 2019 παρουσίασε το MadWalk – The Fashion Music Project. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τις εταιρίες JCou Watches, TREsemmé και Radiant Professional.