Τρία χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή της με το “Fuego”, η Ελένη Φουρέιρα είναι έτοιμη να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision. H επιτυχημένη popstar δέχθηκε εκ νέου πρόταση από το ΡΙΚ να βρεθεί στη σκηνή του δημοφιλούς διεθνούς μουσικού διαγωνισμού για δεύτερη φορά.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει έχει απαντήσει ακόμα, αλλά σύμφωνα με την εκπομπή η Φωλιά των Κου Κου, η εταιρία της είναι θετική, ενώ ήδη έχουν γίνει κρούσεις στον συνθέτη του “Fuego” ώστε να γραφτούν τα κατάλληλα τραγούδια για την κυπριακή αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 24ωρα στο τραπέζι για την εκπροσώπηση της Κύπρου έιχαν πέσει και τα ονόματα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της Κατερίνας Στικούδη.

Η εικονική εμφάνιση του 2018

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018, εκπροσωπώντας την Κύπρο, θεωρείται μία από τις πιο εικονικές στην ιστορία του διαγωνισμού.

Το «Fuego» σάρωσε τα charts, το YouTube και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Εκτός από τα εκατομμύρια προβολών στο YouTube, το τραγούδι αναδείχθηκε πρώτο στις ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία.

Η Ελένη Φουρέιρα, έκτοτε περιοδεύει ασταμάτητα, έχοντας κάνει sold out εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και σε χώρες όπως η Ισλανδία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Γαλλία, το Ισραήλ και η Ρουμανία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you so much Europe for your love and your support! I will never forget this experience! This is just the beginning. Thank you @jeanbaptistegroup @celia.caap @marlene.lindahl @keishamalaika @bengtssonlovisa without you all of this would never have been possible. Thank u @rik_cybc for giving me this opportunity, and Cyprus I hope I made you proud. Thank you @alexpmusic_ @iamteddysky @victorysvensson @wrethov @didrickofficial for creating the song that burned all Europe! Thank you @panik_entertainment_group @garsenakos @liapap for being by my side all these years. #fuego #temacyprus #love #eurovision 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις