Η νέα εκπομπή του MEGA, ”Πάμε Δανάη”, έκανε πρεμιέρα σήμερα (21/09) και θα φιλοξενεί καθημερινά τον…σωσία του Σάκη Ρουβά, ο οποίος φυσικά δε θα…τραγουδά, αλλά θα μαγειρεύει. Οι παρακάτω φωτογραφίες αποκαλύπτουν την τεράστια ομοιότητα μεταξύ των δύο αδελφών:

Λίγα λόγια για τον Απόστολο Ρουβά

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι πέντε χρόνια μικρότερος από τον διάσημο τραγουδιστή, όντας γεννημένος στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα. Μαζί με τον Σάκη και τον τρίτο αδερφό Βασίλη, έχουν ακόμη έναν αδερφό από άλλον γάμο του πατέρα τους, με το όνομα Νίκος. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, ενώ συνέχισε στην Αθήνα, στην οποία και μετακόμισε πριν από 7 χρόνια.

Η σχέση του με την μαγειρική ξεκίνησε όταν άρχισε μαθήματα, και πλέον την ασκεί ως επάγγελμα. Παρά το γεγονός ότι του αρέσει να…κακομαθαίνει φίλους και συγγενείς με ”λιχουδιές”, είναι υπέρ της υγιεινής διατροφής, της γυμναστικής και των extreme sports. Του αρέσει το τρέξιμο, οι πολεμικές τέχνες, το τένις, οι καταδύσεις, η πεζοπορία και τα ταξίδια. Επιπλέον, ασχολείται με το χορό, και ιδιαίτερα με το λάτιν.