Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΒΗΜΑgazino» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο η επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» δεν συνεχίστηκε για τρίτη σεζόν.

«Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο. Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί.

Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

Το «Ευτυχισμένοι μαζί» προβλήθηκε από το Mega Channel από το 2007 μέχρι το 2009 με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου. Αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους καθώς περιέγραφε ιστορίες και αστεία περιστατικά που βιώνουμε όλοι, λίγο πολύ, στο οικογενειακό μας περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις