Η πρώτη δοκιμασία του GNTM 3 ήταν μια γυμνή φωτογράφιση, η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του φωτογράφου, Σπύρου Πώρου στα social media.

Οι 20 παίκτες μετά από το πρώτο βράδυ προσαρμογής τους στο σπίτι του GNTM κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με τη γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα. Η Βίκυ Καγιά σχολίασε για το concpet της φωτογράφισης: «To γυμνό είναι φάρος για την καριέρα ενός μοντέλου και πρέπει να είναι φυσικό και κανονικό». Ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος βλέποντας το επεισόδιο του GNTM 3 θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Κάποιοι/ες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να ακούσουν πολύ θετικά σχόλια, άλλοι/ες δίστασαν, αγχώθηκαν και τα πήγαν μέτρια στη φωτογράφιση, ενώ δεν έλειψαν και τα κλάματα από το χθεσινό επεισόδιο.

Mε την ιδιότητα του φωτογράφου, ο Σπύρος Πώρος κατέκρινε το concept της γυμνής φωτογράφισης δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες και ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου. «Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά, (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα), με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης», έγραψε ο καταξιωμένος φωτογράφος.

Ο Σπύρος Πώρος είναι ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της μόδας των 90s. Στο φακό του έχουν ποζάρει εκατοντάδες σελέμπριτι από όλο τον κόσμο ενώ ο ίδιος πριν μεταπηδήσει πίσω από την κάμερα, υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα ανδρικά μοντέλα στην Ελλάδα. Γνωστός για το μοναδικό στιλ που ισορροπεί ανάμεσα σε ροκ σταρ και Χολιγουντιανό ηθοποιό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις