Το GNTM ξεκίνησε…για τα καλά, με την πρώτη αποχώρηση να γίνεται εχθές, Τρίτη 29/9. Η κοπέλα που αποχώρησε, η Χρύσα Καβράκη, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι και εξηγώντας πως το άγχος την κατέβαλλε και δεν κατάφερε να αποδείξει αυτά για τα οποία είναι ικανή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πρώτη δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με το δεύτερο μέρος της να απαιτεί από το εκάστοτε μοντέλο να ποζάρει εντελώς γυμνό. Η Χρύσα δε κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος που της δημιούργησε, καταλήγοντας να έχει το χειρότερο ”κλικ”, σύμφωνα με τις απόψεις των κριτών, Βίκυ Καγιά, Άγγελου Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλού.

Η τριάδα αποχώρησης αποτελούταν από τους Χρύσα, Κωνσταντίνο (golden pass) και Αλεξάνδρα, ενώ η Ρασέλ και ο Δημοσθένης κρίθηκαν μια ”ανάσα” πριν από την υποψηφιότητα αποχώρησης. Η Ρασέλ, μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του ατόμου που θα αποχωρήσει, προχώρησε σε αιχμηρά σχόλια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η Χρύσα ”δεν γινόταν ούτε στο πλατό του GNTM να σταθεί”.

Tην καλύτερη φωτογραφία είχε ο Αιμιλιάνο, ο οποίος κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις