Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, με ηθοποιό της σειράς να καταλήγει στο…ψυχιατρείο.

Συγκεκριμένα, ο λόγος για τον Μιλτιάδη, ο οποίος οδηγείται στη τρέλα μετά από τις ενοχές που τον βασανίζουν για τον πυροβολισμό του Μελέτη, ο οποίος μπήκε μπροστά για να σώσει τον Δούκα από την εκδικητική τάση του θείου του, Μιλτιάδη. Οι τύψεις του για τον τραυματισμό του ανιψιού του, από τα ίδια του τα χέρια, τον κάνουν να χάσει τα λογικά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση μετά τη μεταφορά του στη φυλακή, όπου θα εκτίσει την ποινή του. Η κατάσταση είναι τόσο οριακή, που καταλήγει να κάνει κακό στον εαυτό του μετά από ένα ακραίο ξέσπασμα.,

Ενώ ο Λάμπρος και η Βιολέτα κάνουν ό, τι μπορούν να τον ενθαρρύνουν και να τον στηρίξουν στις δύσκολες αυτές στιγμές, εκείνος καθημερινά βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, ενώ το μυαλό του παίζει περίεργα παιχνίδια. Η Βιολέτα τον επισκέπτεται στην κλινική όπου νοσηλεύεται και αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Η Βιολέτα απελπίζεται, καθώς η κατάσταση του Μιλτιάδη κάθε μέρα που περνάει χειροτερεύει. Συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος της βρίσκεται στα πρόθυρα της τρέλας, και επικοινωνώντας το στον Λάμπρο, προσπαθούν μαζί να πάρουν τη σωστή απόφαση για το μέλλον και τη θεραπεία του. Με δυσκολία αποφασίζουν πως η ορθότερη λύση είναι να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα εκτίσει την ποινή του, καθώς φοβούνται πως θα φτάσει σε σημείο να κάνει ακόμα χειρότερο κακό στον εαυτό του.

Περνώντας ο καιρός, η Βιολέτα είναι καταρρακωμένη από τις εξελίξεις, αλλά ζει με την ελπίδα πως ο Μιλτιάδης θα καταφέρει να γίνει καλά και πως θα τον έχει σύντομα στο πλάι της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις