Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο Love it, το μεσημέρι της Παρασκευής, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν την κόρη του, Ελεωνόρα, στην αναβολή του γάμου της, ενώ απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν έγκυο. Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Αναβλήθηκε ο γάμος. Να γίνει ένας γάμος τώρα με 20 άτομα; Ούτε οι άμεσοι συγγενείς δε μπορούν να έρθουν. Θέλω πάρα πολύ να γίνει ένας γάμος παραδοσιακός όταν έρθει η ώρα με τον κόσμο του, θρησκευτικός. Δεν είναι έγκυος η Ελεωνόρα, μακάρι να ήταν. Θέλω ένα εγγονάκι πάρα πολύ, μακάρι να ήταν. Όταν συναντηθήκαμε πολύ αργότερα (με τον σύντροφό της) του είπα για αστείο πρόσεξε πως θα της συμπεριφερθείς γιατί θα την πάρω πίσω.».

Για το αν έχει ποτέ υπάρξει αυστηρός με την κόρη του, υποστήριξε πως: «Όχι. Έχω πάρει πολλές αποστάσεις από το ότι είναι παιδί μου γιατί με πείθει κάθε μέρα τελείως και μου προσφέρει τελείως διαφορετικές εικόνες. Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα».

Συνέχισε μιλώντας για το μέλλον του και τις φιλοδοξίες που έχει για την εργασιακή του πορεία, αναφέροντας πως: «Είχα μια ατυχία γιατί κάτι που συζητούσαμε για τηλεόραση με ένα κανάλι, η λογική τους ήταν ότι δεν ταιριάζει στο πρόγραμμα Αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω είναι να κάνω μια σάτιρα όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Κάτι μου έχει προταθεί το συζητάμε, τώρα από Γενάρη θα δούμε. Γενικά δεν έχω καλή γνώμη για αυτούς που χρησιμοποιούν την όποια δημοτικότητά τους – δεν είναι καν δημοφιλία- για να μπούνε στο θέατρο. Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι ένας άρπα κολλατζής γιατρός ή ψευτογιατρός μπορεί να ασκήσει ιατρική; Έχει και το θέατρο την επιστημονικότητά του».

Τέλος, αναφέρθηκε στην απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τονίζοντας το κόστος που είχε γι’ αυτόν: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην τον έχω σκεφτεί τον Λαυρέντη. Μου λείπει το χαμόγελό του, το έντονο γέλιο του κι ότι λέγαμε στο τηλέφωνο όσα συνέβαιναν και πάρα πολλά αστεία. Έφυγαν πάρα πολλοί φίλοι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις