Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει, αυτόν της ηθοποιού σε ταινίες δράσης. Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του Instagram “τοποθέτησε” το πρόσωπο της γνωστής παρουσιάστριας πάνω σε ηρωίδες ταινιών δράσης. Σαν άλλη Σαρλίζ Θερόν, η Ελένη Μενεγάκη “σαρώνει” τους κακούς και εντυπωσιάζει στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας.

Τη βλέπουμε πρωταγωνίστρια στην ταινία “The Old Guard”, αλλά και στον ρόλο της Furiosa στο “Mad Max: Fury Road”. Σε άλλη σκηνή τραβάει πιστόλι στην ταινία “Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση”. Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη έκανε repost την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη γράφοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Ρούλα Ρέβη για την υπομονή της … ( αυτή ξέρει ) αλλά και την δημιουργία του video. Μάλλον έτσι με φαντάστηκε για την επόμενη μας φωτογράφηση. Καλημέρα σε όλους!”.

Το βίντεο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια. Εκείνο που ξεχώρισε, είναι αυτό της πεθεράς της, Λιλίκας Μαντζίκα. “Έκπληξη!! Απίστευτες και οι δυο. Ελενάκι πανέμορφη” έγραψε η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη.