Ο γνωστός τραγουδοποιός, Φοίβος Δεληβοριάς, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, στο οποίο και δηλώνει πως θα βρίσκεται έξω από το Εφετείο, αύριο 7/10, στη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, δεν αμέλησε να προτρέψει τον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα, αναφέροντας πως θα παρευρεθεί στο κάλεσμα φορώντας τη μάσκα του:

«7 Οκτωβρίου φοράμε τις μάσκες μας και δίνουμε ραντεβού έξω από το Εφετείο. Περιμένουμε την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής. Θα είμαι κι εγώ εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδοποιός, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Mάλιστα, φιλοξενήθηκε και από την εφημερίδα ”Αυγή”, στην οποία δήλωσε υπέρμαχος της δημοκρατίας και υποστήριξε πως:

«Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη νίκη της δημοκρατίας από το να κατατροπώσει μέσα από τον ισχυρότερο θεσμό της, τη Δικαιοσύνη, έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της. Το γεγονός ότι ο νεοναζισμός, εκμεταλλευόμενος την οικονομική κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, κατόρθωσε να γίνει υπολογίσιμη πολιτική δύναμη, να εκπροσωπηθεί στο Κοινοβούλιο και τα εγκλήματά του εναντίον ανυπεράσπιστων ανθρώπων να αποκτήσουν αίγλη και ασυλία πρέπει να λάβει οριστικό τέλος στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Παύλος Φύσσας και ένας σωρό άλλα πρόσωπα, ανώνυμα ή επώνυμα, που η ζωή τους και η δουλειά τους καταστράφηκε στο όνομα μιας γελοίας και αμφισβητήσιμης φυλετικής και ιδεολογικής καθαρότητας, δεν θα ξαναγυρίσουν πίσω. Χάθηκαν οριστικά.

Το δώρο λοιπόν που μπορεί να κάνει η ελληνική Δικαιοσύνη είναι όχι στα πρόσωπα που χάθηκαν, αλλά στα πρόσωπα που θα έρθουν. Στα παιδιά μας, που στο χέρι μας είναι να απολαύσουν τον δημοκρατικό κόσμο για τον οποίο πολέμησαν οι παππούδες μας και στον οποίο μεγαλώσαμε εμείς.

Θα είμαι από το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου στο δικαστήριο. Θα περιμένω την απόφαση μαζί με τους χιλιάδες πολίτες που θα βρίσκονται εκεί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις