Η Νόνη Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και μίλησε για όλους και για όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική πορεία της, όσο και στην προσωπική ζωή της και συγκεκριμένα στο θάνατο του άντρα της, Άκη Τριανταφύλλου.

Σχετικά με το ρόλο της στην «Λάμψη» που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, ανέφερε: «Αρχικά είχα αρνηθεί να παίξω στη Λάμψη, γιατί ήμουν πολύ κουλτουριάρα. Αρνήθηκα τον ρόλο και θρασύτατα. Μετά κατάλαβα ότι αν κάνεις ό,τι κάνεις με τον καλύτερο εαυτό σου τότε είσαι μέσα. Άλλαξε η οπτική μου. Έφτασα λοιπόν στο σημείο τους τελευταίους έξι μήνες να είμαι εκεί και να περάσω πολύ ωραία».

Αποκάλυψε ότι ζούσε επί 12 χρόνια σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα στον Παρνασσό: «Παραιτήθηκα από το Εθνικό Θέατρο για λόγους “μη ανωτέρας βίας”. Πήγαμε σε ένα σπιτάκι στον Παρνασσό, μαγευτικό, σαν της Χιονάτης. Δεν είχε ρεύμα. Είχε πολύ νερό από τα ποτάμια. Τον χειμώνα ήμασταν 20 άνθρωποι. Το χιόνι έφτανε μέχρι τη μέση. Ζεσταινόμασταν με φωτιές, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Ήταν άλλοι ρυθμοί εκεί. Η φύση είναι μεγάλη δασκάλα. Όσο ζούσα εκεί, δεν μου έλειπε το θέατρο. Δώδεκα χρόνια εκεί, ζήσαμε ακραίες καταστάσεις, αλλά ένιωθα ότι “είμαι εκεί”. Πετούσα, δεν περπατούσα».

Συμπλήρωσε «Εγώ δεν σκέφτηκα καθόλου την καριέρα μου. Δεν υπήρξα καριερίστα. Πάντα αποζητούσα κάτι άλλο στην ζωή μου. Ενώ όλα πήγαιναν υπέροχα και κάλπαζαν, όταν γνώρισα εκείνον, κάτι κλείδωσε αυτόματα. Το φεύγουμε ήρθε πολύ φυσικά. Λέμε καμιά φορά θυσία τα αυτονόητα. Θυσιάζουμε πολύ σημαντικά πράγματα για το τίποτα στην ζωή μας».

Για τον θάνατο του συζύγου της ανέφερε: «Δεν παίρνεις χαμπάρι πότε γυρνάει ο χρόνος. Γυρνάς πίσω και έχουν περάσει τριάντα. Έχασα τον άντρα μου πριν από τριάμισι χρόνια και αισθάνθηκα ότι χάθηκε ο χρόνος σε μια νύχτα. Εσύ μέσα σου νιώθεις νέος, ορμητικός, γεμάτος δύναμη αλλά το περίβλημα κάπως μεταβάλλεται και στο θυμίζει. Όταν έχασα τον άντρα μου, ένιωσα πως έχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Είναι μαζί μου εδώ κοντά μου και μέσα μου. Στον άντρα μου χρωστώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού που έφτασα να είμαι γιατί με αγαπούσε τόσο που δεν ήθελε να με αλλάξει. Ήθελε να με οδηγήσει εκεί που ήμουν. Ήταν και δάσκαλος μου. Όταν έφυγε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Χάθηκα. Αλλά επειδή διδάχτηκα τόσα δίπλα του, έμαθα και την απόσπαση. Ότι δεν είσαι πιασμένος πάνω από τον άλλον, είσαι αυθύπαρκτος και πρέπει να στέκεις. Η αγάπη είναι απύθμενη, δεν τελειώνει φεύγοντας το φυσικό σώμα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις