Όπως σας ενημερώσαμε, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο γλίτωσε από τον κορονοϊό. Ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής νόσησε από κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα. Ωστόσο δεν έμεινε μόνος του παρά την καραντίνα. Η εκθαμβωτική σύντροφος του, Τζόρτζίνα Ροντρίγκες έκανε μαζί του βίντεο κλήση και μας έδειξε φωτογραφία με τον Ρονάλντο στο κρεβάτι!

Η Τζορτζίνα έγραψε πάνω από τη φωτογραφία του ασθενή Ρονάλντο : “Είσαι η έμπνευσή μου” βάζοντας δίπλα μια καρδούλα!

Ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει με την Τζορτζίνα μια κόρη την Αλάνα Μαρτίνα, ενώ εκείνος έχει άλλα 3 παιδιά! Όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους η Τζορτζίνα δούλευε ως πωλήτρια σε κατάστημα της Gucci. Λίγες μέρες μετά, ξανασυναντήθηκαν σε μία εκδήλωση του οίκου μόδας. «Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, έξω από το εργασιακό περιβάλλον μου. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δυο” είχε πει η Τζωρτζίνα σε συνέντευξή της στη Sun πριν ένα χρόνο.

Η χθεσινή (12/10) ανάρτηση του Κριστιάνο

Πάντως πριν από 18 ώρες ο Ρονάλντο ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με τους συναθλητές του και μάλλον αν είναι πρόσφατη είχε προσβληθεί από κορονοϊό… “Eνωμένοι εκτός και εντός γηπέδου” είχε γράψει πριν 18 ώρες κάτω από την φωτογραφία του ο διάσημος αθλητής…