Στη σημερινή (19/10) δοκιμασία του GNTM, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, ήταν εκείνος, που επέλεξε τόσο τα ζευγάρια, όσο και τη συνθήκη και το όχημα της φωτογράφισης.

Μάλιστα, ένα από τα πιο… ιδιαίτερα ζευγάρια που επέλεξε ο Ανδρέας ήταν αυτό του Σήφη Φαραντάκη με τη Μαρινέλλα Ζύλα, εξηγώντας ότι «θεωρώ ότι ταιριάζουν». Οι δυο τους τόνισαν, με τη σειρά τους, πως είναι φίλοι και κάνουν παρέα, αλλά όπως φαίνεται κανείς δεν τους… πιστεύει. Άλλα περίμεναν και άλλα είδαν οι διαγωνιζόμενοι – Αλλαγή της τελευταίας στιγμής από την παραγωγή.

«Ναι, ο Σήφης και η Μαρινέλλα είναι πολύ καλοί φίλοι, περνάνε χρόνο και στο σπίτι μαζί, κάνουν παρέα… Πιστεύω ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα», είπε γελώντας ο Έντουαρντ.

«Νομίζω ότι μεταξύ Σήφη και Μαρινέλας κάτι παίζει, δεν ξέρω… Το βλέπω στα μάτια τους κι ένας γύπας δεν κάνει ποτέ λάθος σε αυτά» σχολίασε ο Δημοσθένης.

Κατά τη διάρκεια της επιλογής των ζευγαριών, ο Ηρακλής ρώτησε την Μαρινέλα τι συμβαίνει με τον Σήφη, με την ίδια να μην επιβεβαιώνει, αλλά και να μην διαψεύδει.

Η.ΤΣ.: Είστε πολύ φίλοι στο σπίτι με τον Σήφη. Είστε;

Μ.Ζ.: Ρώτα τον!

Η.ΤΣ.: Τι είστε;

Μ.Ζ.: Σκάσε!

Νομίζω πως όλοι έχουν καταλάβει πια πως οι δυο τους είναι ζευγάρι! Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μάλιστα, τόνισε στο τέλος της φωτογράφισης: «Ωραία, love is in the air».