Το καστ της πολυαγαπημένης σειράς ”Άγριες Μέλισσες” δεν παύει να…εμπλουτίζεται με το πέρασμα των επεισοδίων. Αυτή τη φορά, ο λόγος για έναν γοητευτικό νεαρό που ”εισβάλλει” στη σειρά, αλλά και στη ζωή της Ασημίνας, την οποία και θα ταράξει. Ο Γιάννης Βασιλώττος πρόκειται να φέρει ανατροπές και αναστάτωση στη ζωή των πρωταγωνιστών.

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, ο Μπάμπης, όπως θα ονομάζεται, πρωτότοκος γιος του Κυριάκου, καταφθάνει στο Διαφάνι, φέρνοντας αναστάτωση τόσο στον πατέρα του, όσο και στην Ουρανία, που δεν αργεί να αντιληφθεί την ιδιότροπη προσωπικότητά του. Ο γοητευτικός Βασιλώττος πρόκεται να υποδυθεί έναν ”τεντιμπόη”, με δεδομένο ότι η σειρά τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του ’60, ο οποίος καταφεύγει στο χωριό.

Η Ασημίνα, παράλληλα, πασχίζει να βρει τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της, με την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών μετά την εμφάνιση του Δούκα να μοιάζει με κλοιό που σφίγγει. Στη διαδρομή της, συναντά τον περιβόητο Μπάμπη, ο οποίος γοητεύεται ιδιαίτερα από εκείνη, και αποφασίζει να την διεκδικήσει.

Ο Γιάννης Βασιλώττος θα μπει στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα και πρόκειται να…εγκατασταθεί για αρκετό καιρό. Η ενασχόληση του ηθοποιού με τη μουσική, δεν αποκλείει το τραγούδι ως μέρος του ρόλου του Μπάμπη.

Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 21/10

Η Ασημίνα ανησυχεί πολύ για την επιρροή που ασκεί η Μυρσίνη στο γιό της, και αποφασίζει να δημιουργήσει μια νέα ρουτίνα για εκείνον, σύμφωνα με δικά της πρότυπα. H Δρόσω πολιορκείται από τον Φίλιππο, ενώ η μαντάμ Κούλα την παροτρύνει να χτίσει μια νέα ζωή στο πλευρό του πλούσιου άντρα. Η Σοφούλα τα χάνει όταν αντιλαμβάνεται πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη.

Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως η Πηνελόπη και ο Μελέτης εξακολουθούν να έχουν σχέση και δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη ενώ στο Διαφάνι εμφανίζεται ένας άντρας. Ο Λάμπρος και η Βιολέτα ενημερώνουν τον Μιλτιάδη πως θα περάσει από ειδική επιτροπή για να αξιολογηθεί η κατάστασή του και να επιστρέψει σπίτι του. Η Ελένη οδηγείται στην απομόνωση μετά την επίθεση στον Βόσκαρη, έχοντας ξαναζήσει τον εφιάλτη στα χέρια του. Εκεί όμως θα δεχθεί και μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις