Στο πρώτο μέρος της εκπομπής The 2night show γι’ αυτή την εβδομάδα, φιλοξενήθηκε η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, που την φετινή σεζόν υποδύεται τη Λήδα στη σειρά ”Ήλιος” μίλησε για τη ζωή της, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τις σκέψεις για τη δημιουργία οικογένεια, αλλά και την ακαδημαϊκή της πορεία που πολλοί δε γνώριζαν.

Η Ευγενία Δημητροπούλου υποστήριξε πως το καθημερινό σήριαλ έχει τις δυσκολίες του, εξηγώντας τους καταιγιστικούς ρυθμούς στους οποίους πρέπει να εργάζεται:

«Ξεκινήσαμε γυρίσματα 10 Αυγούστου και τώρα προσαρμόζομαι. Είναι καθημερινά, είναι πολύωρα και οι ρυθμοί καταγιστικοί. Είναι 10 ώρες, συν τις μετακινήσεις, συν το διάβασμα, γιατί ακόμα δεν μπορώ να μάθω τα λόγια, πρέπει να τα διαβάσω».

Η τηλεοπτική ”Λήδα” μίλησε ειλικρινά και για τις σκέψεις της σχετικά με την οικογενειακή ζωή σε σχέση με την επαγγελματική:

«Δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο στην προσωπική ζωή η δουλειά. Δεν ξέρω αν θα έμενα εκτός 2-3 χρόνια. Είναι κάτι που σέβομαι, θαυμάζω τόσο πολύ, όταν κάποιος γίνεται γονιός και το θεωρώ κάτι ιερό. Αλήθεια σας θαυμάζω όλους εσάς που έχετε γίνει γονείς και δεν ξέρω πώς θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να σου πω ότι θέλω να μείνω εκτός και να έχω προσωπικό χρόνο με το πλασματάκι αυτό, μπορεί να σου πω ότι πνίγομαι και θέλω να έχω κάποια δραστηριότητα, για να είμαι εγώ καλά και να είναι και το παιδί καλά, οπότε…».

Παράλληλα, μίλησε για την ακαδημαϊκή της πορεία, αποκαλύπτοντας κάτι που πολλοί δε γνώριζαν: ότι έχει σπουδάσει νομική, και μάλιστα έχοντας παρευρεθεί σε ποινικές δίκες, μεταξύ άλλων, και αυτή της 17 Νοέμβρη:
«Το σίγουρο είναι ότι η Νομική θέλει μεγάλη αφοσίωση. Έχω βρεθεί σαν δίκη. Παρακολούθησα και ποινικές δίκες. Και στη δίκη της 17 Νοέμβρη πηγαίναμε με κάποιες συμφοιτήτριές μου. Τότε ήμουν στη σχολή. Αισθανόσουν περίεργα που βρισκόσουν σε αυτόν τον χώρο και σε όλες τις διαδικασίες. Δεν ερχόσουν σε επαφή εννοείται με τους ανθρώπους που δικαζόντουσαν. Ήσουν από απόσταση. Γενικά το δικαστήριο θεωρώ πως είναι ένας φορτισμένος χώρος γιατί υπάρχουν άνθρωποι με αντικρουόμενα συμφέροντα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις