Μια ξεχωριστή ερμηνεία έδωσε μια διαγωνιζόμενη, καθώς μαζί της στη σκηνή ανέβηκε και η γιαγιά της. Ο λόγος για την 20χρονη Βίκυ Κυριακίδου η οποία βρέθηκε στα blind auditions του The Voice. Η νεαρή ανέφερε πως κάνει μαθήματα στο παραδοσιακό τραγούδι και τη βυζαντινή μουσική.

Ανέφερε, δε, πως μαζί της ήταν η μητέρα και η γιαγιά της. Οι coaches που γύρισαν ήταν η Ελενα Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη, που άρχισαν να τη διεκδικούν. Ωστόσο, λίγο πριν αποφασίσει η 20χρονη τραγουδίστρια ζήτησε από τους κριτές να ανεβεί και η γιαγιά της στη σκηνή μιας και, όπως τους ενημέρωσε έχει πολύ ωραία φωνή και έχουν συνυπάρξει στην ίδια χορωδία.

Οι κριτές δεν χάλασαν το χατίρι στην 20χρονη και ανέβασαν τη γιαγιά στη σκηνή. Οι δυο τους τραγούδησαν ένα παραδοσιακό τραγούδι και ενθουσίασαν κοινό και κριτές του The Voice. Η κ. Ελένη τραγούδησε με την εγγονή της το παραδοσιακό τραγούδι «Από ξένο τόπο» και ενθουσίασε το κοινό, ενώ αστειεύτηκε με τους coaches και ζήτησε να διαλέξει και η ίδια κάποιον ώστε να μείνει στο παιχνίδι.

Η Βίκυ επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Γνωστός ηθοποιός στα blind auditions

Την ίδια ώρα στο παιχνίδι εμφανίστηκε και ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά «Οι Συμμαθητές». Πρόκειται για τον Φαίδων Φαρίντ που δύσκολα θα τον αναγνώριζε κανείς. Ο ρόλος που ερμήνευσε στη σειρά τότε ήταν ο «Τζέρι Μεϊντάνης», ένας νεαρός που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για το χαρακτηριστικό μπλε λοφίο στο κεφάλι.

Ο Φαίδων Φαρίντ ερμήνευσε το κομμάτι «Cry me a river» του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν την καρέκλα τους. Ο Φαίδων Φαρίντ έχει πάρει μέρος στο μιούζικαλ «Mamma Mia», ενώ είχε δοκιμάσει την τύχη του και στη σκηνή του «The Final Four» του ΑΝΤ1 με το τραγούδι «Satisfaction» των Rolling Stones. Στο «The Voice» επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.