Οι ”Beckhams” είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στη σόουμπιζ, με κάθε κίνησή τους να γίνεται αμέσως…είδηση. Το Netflix, λοιπόν, αποσκοπώντας σε μια κερδοφόρα παραγωγή, τους έκανε ”πρόταση – μαμούθ” για την καταγραφή της ζωής τους σε…σειρά. Το ζευγάρι φαίνεται να δέχθηκε την πρόταση για την παραγωγή της σειράς, ύψους 16 εκατομμυρίων λιρών, ήτοι περίπου 14 εκατομμύρια ευρώη οποία θα προβληθεί, όπως εκτιμάται, από το 2022 και έπειτα.

Πρωταγωνιστής του ”ντοκιμαντέρ” θα είναι, φυσικά ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής, ενώ θα εμφανίζονται τόσο η γυναίκα του, Βικτόρια Μπέκαμ, όσο και τα τέσσερα παιδιά τους. Για την καταγραφή της ζωής τους, το ζευγάρι θα παρέχει στην πλατφόρμα τόσο φωτογραφίες όσο και αρχεία – ντοκουμέντα από την συλλογή τους, αλλά και από συγγενείς και φίλους. Στην παραγωγή, επιπλέον, θα γίνει εκτενής καταγραφή και παρουσίαση της σχέσης μεταξύ του ζευγαριού, από το πρώτο φλερτ, μέχρι και τον γάμο και την απόκτηση των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ντοκιμαντέρ – σειρά θα παρουσιαστούν λεπτομέρειες από την προσωπική και επαγγελματική ζωή τους, την οικογενειακή καθημερινότητα αλλά και την παιδική τους ηλικία. Μάλιστα, πήγες αναφέρουν πως η οικογένεια του διεθνούς ποδοσφαιριστή θα ενισχύσει την προσπάθεια αυτή, καθώς έχει αρχειοθετήσει μεγάλο μέρος φωτογραφιών και αρχείων από τα χρόνια του ως παιδί, έχοντας κρατήσει αποκόμματα εφημερίδων, σχολικών αρχείων, αλλά και φωτογραφιών από την ομάδα.

Παράλληλα, έχει αναφερθεί πως θα παρουσιαστούν και κάποια πλάνα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ντέιβιντ Μπέκαμ, με μια κάμερα που θα τον ακολουθεί σε διάφορα επαγγελματικά ταξίδια.

Σύμφωνα με πηγές, η εν λόγω σειρά θα ”ανοίξει” με πλάνο του Μπέκαμ στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του. Εκεί θα βρίσκεται με τον πατέρα του, Τεντ, και θα παρουσιάζονται συνεντεύξεις των τεσσάρων παιδιών του, του 21χρονου Μπρούκλιν, του 18χρονου Ρόμεο, του 15χρονου Κρουζ και της 9χρονης Χάρπερ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις