Η Ναταλία Γερμανού ήταν προσκεκλημένη, την Τετάρτη (18/11), στην εκπομπή του Τάκη Χάτζη στον ALPHA και παραδέχθηκε πως «κουβάλησε για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα της», δηλαδή του σπουδαίου δημοσιογράφου, Φρέντυ Γερμανού.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός είπε στην εκπομπή «Τάκης Χατζής Direct»: «Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη, δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία».

Η ίδια, μάλιστα, θυμήθηκε πότε ο Φρέντυ Γερμανός αντέδρασε πολύ άσχημα σε κάποια επιθυμία της Ναταλίας Γερμανού.

Χαρακτηριστικά, η δημοφιλής παρουσιάστρια τόνισε:

«Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός, αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός, γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο. Μου είπε “να μου πεις ακριβώς και ό,τι θέλεις να κάνεις, θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας” και όταν του είπα πως “θέλω να γίνω ηθοποιός”, μου απάντησε “αυτό ξέχνα το!”. Μετά, του είπα “μήπως να γίνω τραγουδίστρια;”, μου είπε “και αυτό ξέχνα το!”. Του είπα, τότε, “τι είναι αυτή η δημοκρατία, τι είδους έχουμε στο σπίτι αφού μου λες ‘ξέχνα το’;”. Μου είπε “θα γίνεις δημοσιογράφος!”. Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι».

Ο σύντροφός μου είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρο!

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Ναταλία Γερμανού τόνισε: «Έχει τύχει ας πούμε, στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν έχει πλάκα. Να πούνε πως αυτός είναι μεγαλύτερός της» δήλωσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».

Και πρόσθεσε: «Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Ο σύντροφός μου προσπαθεί να μαγειρέψει. Είναι εκτός χώρου».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον Τάκη Χατζή τι επάγγελμα κάνει ο αγαπημένος της, εκείνη απάντησε χιουμοριστικά: «Είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρο! Άσχετο».

Μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε ότι την εκνευρίζει η αδικία και η ασυνέπεια ενώ είπε ότι δεν της αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν παράλληλα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις