Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι γνωστό πως αγαπά να δίνει…ιδιαίτερες συμβουλές. Άλλωστε, δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έχει παραδώσει…μαθήματα ”δωρεάν διαλογισμού” ή ”ξεβουλώματος μύτης” (!). Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος ηθοποιός αποφάσισε να δώσει συμβουλές που προστατεύουν την υγεία…του εντέρου, εξηγώντας πως κάθεται ακριβώς στη λεκάνη, με κατάλληλη φωτογραφία, η οποία συνόδευσε την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Αναλυτικά, έγραψε:

”Lock down-Soul up. Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χ….. , Ναι!!
Αυτή την στάση(στην φώτο επάνω) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα ( Number 2 😁)
Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογικη στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα) , μπήκε η Δυσκοιλιοτητα!!!!
Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.
Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξαναγίνονται μόδα στην Ευρώπη).
Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιότητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας.
Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα!
Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκινούν από την καλή λειτουργία του έντερου.
Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας( χημικά λευκασμένος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκουπίζομαι με πετσέτα.
May there be peace
May everybody poop effortlessly ☀️😁!!!

Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπερυψωμένο μικρό σκαμνάκι(poop stool) ή στίβα από περιοδικά”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις