Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας πρόκειται για έναν από τους πιο χαρισματικούς, νέους ανθρώπους που εμφανίζονται στην τηλεόραση. Ο ταλαντούχος κωμικός και παρουσιαστής της εκπομπής ”Το ταξί”, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής του αλλά και…ευτράπελα της νέας εκπομπής του.


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε το σκηνικό που έγινε viral τις τελευταίες ημέρες, με τον ”πελάτη” του ταξί να εμφανίζεται στην εκπομπή με σκισμένο παντελόνι. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας απάντησε:

”Ναι, συνέβη, και αυτό ήταν το μπούτι του που φαινόταν”, διευκρίνισε χιουμοριστικά ο κωμικός, συνεχίζοντας: ”Δεν το είδα, το είδα στο επεισόδιο. Ο άνθρωπος πρέπει να μπήκε νορμάλ, γιατί κοιτάμε τα πλάνα, και να του σκίστηκε στην πορεία, έτσι όπως έκατσε. Το είδα στο επεισόδιο κατευθείαν”.

Για την εκπομπή υποστήριξε πως είναι κάτι που του αρέσει πολύ, γιατί έχει να κάνει με τον κόσμο, κι αυτό είναι κάτι που απολαμβάνει: ”Είναι πολύ ωραία φάση. Ό, τι έχει να κάνει με τον απλό κόσμο και την συστολή που έχει. Είναι τρομερή η συστολή του κόσμου όταν βλέπει τα φώτα, όλη τη διαδικασία, τις καμερούλες. Είναι σημαντικό για μένα να είναι πρωταγωνιστές οι απλοί άνθρωποι”.

Σχετικά με την κριτική που είχε δεχθεί για συνωστισμό σε παράστασή του το καλοκαίρι, υπογράμμισε πως πιέστηκε αρκετά από τα σχόλια, ενώ υποστήριξε πως η πληρότητα ήταν σύμφωνα με τον νόμο που ίσχυε τότε:

”Πιέστηκα πολύ εκείνη την εβδομάδα, με τα σχόλια που έλεγαν ‘Γιατί ο Τσουβέλας έχει τόσο κόσμο και δεν αφήνει τον κόσμο να πάει στα γήπεδα’. Είχαμε 3.600 άτομα στην παράσταση, που όμως ήταν το 75% με τον τότε νόμο, γιατί χωρούσε 5.000. Πιέστηκα γιατί έβλεπα το όνομά μου παντού για έναν λόγο υγείας”.

Δείτε το απόσπασμα από το 4:00 και μετά:

Μάλιστα, συνέχισε επισημαίνοντας πως είχε λάβει όλα τα μέτρα: ”Εγώ ήμουν εντάξει με το Α.Τ. Λευκού Πύργου να είναι παρών. Δεν αντέδρασα και δεν τοποθετήθηκα γιατί ήξερα πως ήμουν σωστός. Πιέστηκα αλλά πέρασε”.