Ούτε και οι πιο φανατικοί θαυμαστές της Madonna δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι η βασίλισσα της pop θα γινόταν νούμερο ένα trend στο Twitter, για έναν τόσο παράδοξο και απρόσμενο λόγο, που δεν έχει να κάνει καθόλου με την ίδια και τις καλλιτεχνικές ή τις κοινωνικές της δραστηριότητες.

Η 62χρονη star και ερμηνεύτρια του «Like a Prayer» άρχισε να γίνεται trend στο Twitter την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, και οφείλεται σε περίπτωση λανθασμένης ταυτότητας, καθώς οι χρήστες μπερδεύονται με τα μηνύματα συλλυπητηρίων που δίνονται για τον Diego Maradona, τον θρύλο του ποδοσφαίρου που πέθανε δυστυχώς στην ηλικία των 60. Πολλά από τα tweets με τάση στο «Madonna» είναι άνθρωποι που επισημαίνουν ότι είναι ο «Maradona», που πέθανε, όχι η «Madonna».

Από ένα λάθος πληκτρολόγησης λόγω βιασύνης, το οποίο ανέλαβε να «διορθώσει» o αυτόματος διορθωτής, ο Μαραντόνα έγινε… Μαντόνα.

Έτσι, λοιπόν πολλοί ήταν οι χρήστες στο Τwitter οι οποίοι πλημμύρισαν την πλατφόρμα από μηνύματα πένθους για την 62χρονη ποπ σταρ.

Χιλιάδες φαν της αμερικανίδας τραγουδίστριας «πενθούσαν» διαδικτυακά για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να δώσουν τη σκυτάλη του πένθους στους οπαδούς της στρογγυλής θεάς. Μέσα στη παγκόσμια θλίψη από τον χαμό του Θρύλου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, χρήστες στο Twitter μπερδεύτηκαν και κατάλαβαν ότι πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα.

Ενώ πολλοί χθες παρακολουθούσαν και σχολίαζαν για την ζωή του «Maradona στο Twitter, άλλοι απέδειξαν πόσο λίγα γνώριζαν γι ‘αυτόν, καθώς πίστευαν ότι πέθανε η ποπ τραγουδίστρια Madonna. Κάποιοι έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ήταν η τελευταία ψευδή αναφορά για το θάνατο της τραγουδίστριας που έκανε το «Maradona» τόσο δημοφιλές. Το όνομα της Madonna έγινε trending μόλις είχαν αρχίσει αρκετές αντιδράσεις, με εκείνους που αναγνώρισαν τη σύγχυση να απογοητεύονται από το χάος που δημιουργήθηκε . Άλλοι, εν τω μεταξύ, απλώς χρησιμοποίησαν την ευκαιρία για να ξεκινήσουν το trolling. «Όλα αυτά τα αστεία για το θάνατο της Madonna και τη σύγχυση με το όνομα Maradona αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι το Διαδίκτυο είναι ένα κακό μέρος», έγραψε ένας χρήστης.

Η Madonna, η οποία είναι ακόμα ζωντανή και καλά, δεν αντέδρασε στις ειδήσεις του Trending Topic, ωστόσο στο account της κυκλοφόρησε μόλις μια νέα έκδοση HD του μουσικού βίντεο για το επιτυχημένο hit του 2005, «Hung Up».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις