Σε μια από τις λιγοστές κοινές συνεντεύξεις τους, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκαν στην εκπομπή ”Προσωπικά” της ERT και μίλησαν για την προσωπική και επαγγελματική ζωή τους. Η Ναταλία Τσαλίκη προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα παιδικά της χρόνια, ενώ ανέφερε τι είναι αυτό που περισσότερο αγαπά στον σύζυγό της.

Για την οικογένειά της αποκάλυψε πως ήταν αρκετά ασταθής, και βρισκόταν συχνά ”στη μέση”, με τους γονείς να είναι πάντοτε στα πρόθυρα χωρισμού:

 «Μεγάλωσα σε μια ασταθή οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν συνέχεια να χωρίσουν ή να μην χωρίσουν. Τα παιδιά ήμασταν στη μέση. Από μικρή συνειδητοποίησα ότι η μόνη βοήθειά μου είμαι εγώ. Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Από μικρή ακολουθούσα τον πολύ δύσκολο δρόμο. Πήγαινα κόντρα στις κοινωνικές συνθήκες. Για παράδειγμα μου έλεγε η μητέρα μου πάρε τον θείο σου να του ευχηθείς για τα γενέθλιά του και εγώ δεν το έκανα».

Για τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο, δήλωσε πως αυτό που αγαπά περισσότερο σε αυτόν είναι η αλήθεια του:

«Η αλήθεια του. Είτε με δυσαρεστεί, είτε δεν μου αρέσει. Μπορεί να διαφωνήσουμε, μπορεί οτιδήποτε αλλά απέναντί μου είναι η αλήθεια του και είναι το παν και φυσικά τον αγαπώ, να το πούμε κι αυτό».

Η Ναταλία Τσαλίκη αποκάλυψε πως πριν χρόνια της είχαν βάλει την ”ταμπέλα της γυναίκας του Μπέζου”, κάτι που την πίκρανε αλλά με τα χρόνια και την προσωπική της δουλειά έπαψε να την ενοχλεί:

«Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Όταν όμως ξέρεις ότι είσαι εσύ και έχεις αυτοπεποίθηση που κατακτάς με πόνο και κόπο, και θέλεις να γίνεσαι καλύτερος είτε σαν άνθρωπος είτε σαν καλλιτέχνης, παύει να σε αφορά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις