Όταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υπηρετούσε στο ναυτικό -Οι φωτό με στολή από τα 80s. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δημοσίευσε μερικές σπάνιες φωτογραφίες του στο Instagram, από την εποχή που υπηρετούσε στο ναυτικό! Ο Γεράσιμο Σκιαδαρέσης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του. Με φανατικό κοινό που ακολουθεί πιστά την πορεία του στην ελληνική υποκριτική σκηνή, όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές ανεξαιρέτως λάτρεψαν τον ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς», όπου υποδύεται τον Φατσέα.

View this post on Instagram

A post shared by Gerasimos_Skiadaresis Official (@gerasimos_skiadaresis)


Ο ίδιος είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μπέσσυ Μάλφα από το 1997 και μαζί έχουν τρία παιδιά, τις δίδυμες Όλγα και Νίκη, οι οποίες ασχολούνται με την υποκριτική και τη μουσική, και τον Γιάγκο.

Όταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υπηρετούσε στο ναυτικό

Ταξιδεύοντας λοιπόν τους followers του στο παρελθόν, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δημοσίευσε στο προφίλ του μερικές φωτογραφίες από τα χρόνια που υπηρετούσε στο ναυτικό. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του ηθοποιού να φορά τη στολή του, αυτό που θα μπορούσε να πει κανείς με σιγουριά ότι σήμερα παραμένει ίδιος και φαίνεται να μην έχει μεγαλώσει και πολύ από τότε.
Η ανάρτηση ενθουσίασε τους θαυμαστές του ηθοποιού και συγκέντρωσε πολλά like και σχόλια. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «82 Δ ΕΣΣΟ», οπότε ξεκίνησε τη θητεία του το 1982, 38 χρόνια πριν!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γεράσιμο Σκιαδαρέσης:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις