Με τους δικούς τους ανθρώπους φωτογραφήθηκαν οι εννέα διαγωνιζόμενοι του GNTM, σε μία δοκιμασία επιβράβευσης που συγκίνησε πολύ τόσο τα μοντέλα όσο και τους Ζενεβιέβ Μαζαρί και Γιώργο Καράβα. Οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι φωτογραφήθηκαν με τους γονείς τους.

Οι γονείς της Λία, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στη χώρα μας από το εξωτερικό όπου κατοικούν, λόγω των περιορισμών που ισχύουν στα ταξίδια. Έτσι, οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού έφεραν τον σύντροφο της νεαρής κοπέλας, γεγονός που την έκανε να συγκινηθεί  αλλά και να εκφράσει τη θλίψη της για το ότι δεν μπορεί να δει από κοντά τους γονείς της, οι οποίοι όπως δήλωσε της λείπουν.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ένας από τους διαγωνιζόμενους, η νεαρή κοπέλα έχει να δει τους γονείς της δύο χρόνια. Μιλώντας συγκινημένη για τον σύντροφο της, είπε ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε όταν ήρθε στην Ελλάδα και ότι την έχει βοηθήσει πολύ. «Έχουμε περάσει δύσκολα στη σχέση μας αλλά με έχει ωριμάσει πολύ».

Στη δοκιμασία επιβράβευσης νικήτρια αναδείχθηκε η Λία, αφού ψηφίστηκε από τους οκτώ συμπαίκτες της και κέρδισε το έπαθλο, που ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια. Μαζί της πήρε τον Ανδρέα, έναν συμπαίκτη της που συχνά πάνε μαζί στα έπαθλα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις