Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, και μίλησε με λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, αλλά και το γιο που έχει αποκτήσει με τον Μάριο Αθανασίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως επί 17 έτη βρισκόταν σε σχέση, εξηγώντας πως πρόκειται για τυχαίο γεγονός,υπογραμμίζοντας πως η επιθυμία της είναι να είναι ανεξάρτητη και μόνη, ενώ δήλωσε πως κάποτε οολόγησε σε σύντροφο πως είχε ερωτευτεί κάποιον άλλον και γι’ αυτό τιμωρήθηκε:

«Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι τυχαίο. Το όνειρό μου είναι να είμαι μόνη. Μενταλιτέ single. Είχα πάντα είχα σοβαρό “σύνδρομο ανεξαρτησίας”. Είναι τυχαίο. Μου έχει συμβεί κανά δυο φορές να έχω ομολογήσει σε σύντροφό μου ότι έχω ερωτευτεί κάποιον άλλον. Έχω τιμωρηθεί γι’ αυτό, δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτά γυρνάνε με έναν τρόπο. Θέλω να επαναπροσδιορίσω στο μυαλό μου τι πάει να πει σχέση για μένα. Πραγματικά το τερμάτισα. Θα ήθελα κάτι που να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο των σχέσεων».

Παράλληλα, συνέχισε να μιλά για την προσωπική της ζωή, υποστηρίζοντας πως, πλέον, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της με έναν άνθρωπο:

«Με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα λέω “όχι με έναν άνθρωπο, ποτέ!”. Δεν μπορώ να φανταστώ το “για πάντα”. Αυτή τη στιγμή δεν την έχω αυτή τη λογική. Είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Εγώ όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις και τις βλέπω μετά από χρόνια λέω “πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;”»

Για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον Μάριο Αθανασίου, Αλέξανδρο, δηλώνει πως περνά μια ήρεμη εφηβεία, διαφορετική από τη δική της, ενώ αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό μένει με τον πατέρα του:

«Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις