Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, 11.00 π.μ – 130.00, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T – Live, στην τηλεόραση του Alpha. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια μίλησε για το νέο επαγγελματικό βήμα της, στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

«Είναι κάτι καινούριο για εμένα. Τρελό άγχος. Είναι κάτι τελείως καινούριο διότι μου προτάθηκε από τον Alpha να κάνω μια εκπομπή, η οποία θα έχει ως κύρια βάση την ενημέρωση», είπε χαρακτηριστικά.

«Βεβαίως πάντα είχα ως βάση την ενημέρωση.  Ακόμα κι όταν έκανα πριν από 20 χρόνια gossip, ακόμα και τότε. Και η κοινωνική εκπομπή βάση το ρεπορτάζ είχε. Αυτό όμως είναι ακόμα πιο ενημερωτικό. Έχουμε ετοιμάσει λοιπόν κάτι που είναι πολύ γρήγορο, έχουμε ετοιμάσει κάτι στο οποίο έχουμε εκμεταλλευτεί όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει ο Alpha», πρόσθεσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Εδώ λοιπόν επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που βγαίνω από σταθμό, και επειδή υπάρχουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες ξεχωριστές, προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε όλες και να βγάλουμε μία διαφορετική εικόνα. To T-Live θα είναι διαφορετικό από αυτό που έχουν δει. Δεν θα έχει καναπέ για παράδειγμα. Έχω να βγάλω εκπομπή δίχως καναπέ, δεν ξέρω πόσα χρόνια. Με χαρακτηρίζει αυτός ο καναπές. Θα είμαι όρθια και κάποια στιγμή θα μπαίνει κι ένα τραπέζι. Θα είναι μια εκπομπή, αρκετά διαφορετική από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από μένα. Και εύχομαι να αρέσει», δήλωσε η τηλεπαρουσιάστρια.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι εδώ στον ALPHA. Γάμος – εξπρές, μία που τον είδα, μία που τον παντρεύτηκα και σε δύο εβδομάδες γεννήσαμε και παιδί, το T-Live. Εδώ είστε μια οικογένεια, είστε όλοι πάρα πολύ υποστηρικτικοί, νιώθω ότι μπαίνω σε μια γερή ομάδα. Γιατί το να υπάρχει ένας παίκτης που είναι γκολτζής, ομάδα δεν γίνεται. Νιώθω λοιπόν ότι ξέρω τους περισσότερους από εσάς, με τους περισσότερους έχω συνεργαστεί, είστε όλοι πάρα πολύ υποστηρικτικοί και πάρα πολύ βοηθητικοί και νιώθω πολύ όμορφα εδώ στον ALPHA»,  ανέφερε η ίδια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις