Το εμβόλιο είναι το θέμα των ημερών και θα είναι και η μεγάλη συζήτηση για όλο το 2021.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο ραδιόφωνο του Real fm σήμερα Τρίτη 8/12 έκανε μία συνοπτική παρουσίαση των εμβολίων με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών με το εμβόλιο mRNA της Pfizer BioNTech στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Εξήγησε ότι τόσο αυτό το εμβόλιο όσο και το άλλο της MODERNA βασίζονται σε μία νέα τεχνολογία με το  DNA  του ιού ενώ όλα τα άλλα εμβόλια είναι παραδοσιακά “με εξασθενημένο ιό” όπως είπε χαρακτηριστικά εννοώντας αυτό που συμβαίνει στα εργαστήρια με τη χρήση ενός άδενοϊού για τη δημιουργία του εμβολίου κατά του κοροναοϊού

Σε κάθε περίπτωση ο δημοσιογράφος ήταν ξεκάθαρα θετικός υπέρ του εμβολιασμού σχολιάζοντας τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες αλλά και το προϋπάρχον αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Στη συνέχεια απαντώντας σε μηνύματα ακροατών για το ποιο εμβόλιο θα προτιμούσε ο ίδιος είπε πως “κλίνω στο παραδοσιακό, αυτό με τον εξασθενημένο ιό, το πιο παραδοσιακό”.

Στη συνέχεια της εκπομπής πάντως ο παρουσιαστής απαντώντας σε σχετικά επίμονα ερωτήματα ακροατών είπε πως “δεν έχω καταλήξει ακόμα, θα συμβουλευτώ το γιατρό μου. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω το εμβόλιο”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις