Για τα παιδικά του χρόνια, τη συμμετοχή του στο Fame Story, τη φιλία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και για το τί ψάχνει σε μια γυναίκα μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», στην τηλεόραση του Ant1.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια τα οποία χαρακτηρίζει φανταστικά, αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση με τα δύο αδέρφια του καθώς είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα μετά από εξωσωματική. Ο ίδιος δήλωσε περήφανος και περιέγραψε τον αδερφό του ως πολύ ευφυή και την αδερφή του ακαδημαϊκό και κάνει φοβερή καριέρα. Χαρακτήρισε «Μπουμπουλίνα» τη μητέρα του, καθώς – όπως εξήγησε – διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις, ενώ για τον πατέρα του είπε ότι είναι «το φιλαράκι του».

Πώς βρέθηκε στο Fame Story

Όπως εξήγησε ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο δρόμος για την επιτυχία άνοιξε όταν στα 18 χρόνια και ενώ βρισκόταν στη Λευκάδα ετοιμάζοντας τα χαρτιά του για να φύγει στην Ιταλία με στόχο την Ιατρική, φίλη του έκανε αίτηση στο Fame Story για λογαριασμό του και εν αγνοία του. «Μετά από δύο μήνες, μου ήρθε ένα e-mail από την παραγωγή πως έκανα αίτηση για να μπω στο παιχνίδι, την είχε κάνει η φίλη μου. Έτσι, μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με αυτό» αναφέρει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, άνοιξε τα χαρτιά του και για την προσωπική του ζωή περιγράφοντας πώς θέλει να είναι η γυναίκα που θα έχει στο πλευρό του. «Η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου θέλω να είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι μου. Να με στηρίζει, να ξεπερνάμε ό,τι προβλήματα έρχονται μαζί, δηλαδή να με βλέπει και να νιώθει όμορφα. Η δουλειά μου είναι και η δεύτερή μου σχέση, οπότε αν δεν αγαπήσει τη δουλειά μου… Η γυναίκα θέλω να έχει χιούμορ, εσωτερική ομορφιά και να ξεπερνάει προβλήματα» ανέφερε. Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει δική του οικογένεια δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι κάτι που θέλει, αλλά όχι ακόμα. «Αισθάνομαι μικρός ακόμα. Αλλά σκέφτομαι τον εαυτό μου πατέρα».

Τι είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς για τον φίλο του Κωνσταντίνο Αργυρό. Όπως είπε από τα καλύτερα χαρίσματα είναι ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι καταδεκτικός.

«Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Δεν έχω πολλούς ανθρώπους και φίλους που περνάω χρόνο όταν βρίσκομαι Αθήνα, αλλά με το που φτάσω πάντα του στέλνω μήνυμα και προσπαθώ να βρω χρόνια για να μιλήσουμε. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω ότι ακούει. Έχει πολύ ωραία αύρα. Και η γνώμη του μετράει περισσότερο» πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς του ζήτησε να δοκιμαστεί σε dance τραγούδια και ο ίδιος το σκέφτεται σοβαρά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις για τον Κωνσταντίνο Αργυρό με την Νατάσα Θεοδωρίδου σε ζωντανή σύνδεση να δηλώνει βέβαιη ότι ο τραγουδιστής θα γράψει ιστορία. «Αυτό που εύχομαι εγώ από καρδιάς, Κωνσταντίνε μου, είναι και να την έχεις την επιτυχία συνοδοιπόρο σου αλλά και να την κρατήσεις. Να μπορείς δηλαδή να είσαι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και να το διατηρείς. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο. Είναι ένα πλάσμα που μιλάει πάντα όμορφα και είναι ήρεμος. Δεν μιλάει δηλαδή άσχημα για τους ανθρώπους και εγώ αυτό το εκτιμάω πάρα πολύ και δη στη δική μας τη δουλειά που δεν μας περισσεύει και πολύ η καλοσύνη» είπε η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις