Μια σπάνια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη έδωσαν οι αδερφές Πρέλεβιτς, Τέα και Άννα, οι οποίες βρέθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ”The 2night Show”. Οι κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, και στην προσωπική τους ζωή.

Η Άννα Πρέλεβιτς, πρώην μοντέλο και νυν blogger, μίλησε για την προσωπική της ζωή, υποστηρίζοντας πως τοποθετεί ψηλά στις προτεραιότητές της τον σύντροφό της, όταν είναι ερωτευμένη:

«Είμαι πολύ βολικός άνθρωπος. Συζητώ πράγματα που ενδιαφέρουν τους συντρόφους μου. Μπορεί να βαριέμαι, αλλά σκέφτομαι “θα μάθω κάτι σήμερα”. Όταν είμαι ερωτευμένη, ο σύντροφός μου είναι προτεραιότητά μου».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, υποστήριξε πως μια γυναίκα πρέπει να είναι λίγο…bitch με τους άνδρες, ενώ τόνισε πως αυτή την χρονική περίοδο δεν θέλει καθόλου να κάνει σχέση, εξηγώντας πως κατά διαστήματα έχει αισθανθεί πιεσμένη:

«Θεωρώ ότι με τους άνδρες πρέπει να είσαι λίγο bitch. Να λες και ένα όχι. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Για να φύγω από μια σχέση το σκέφτομαι πάντα πολύ καλά. Έχω αδικήσει συντρόφους μου γιατί δεν έχω μιλήσει, όταν έπρεπε. Δεν θέλω με τίποτα να κάνω σχέση γιατί από τα 17 μου κάνω μεγάλες σχέσεις. Νιώθω ότι έχω υπάρξει σύζυγος τρεις φορές».

Η Τέα Πρέλεβιτς, με σειρά της, αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας, αναφέροντας πως:

«Παντρεύτηκα στο Λονδίνο. Ο γάμος μου κράτησε 3-4 μήνες, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ο πρώην σύζυγός μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας! Βέβαια, στην Ινδία η κάθε πολιτεία έχει τη δική της βασιλική οικογένεια και το ταξίδι μου στην Ινδία ήταν μια εμπειρία ζωής. Έμαθα μια νέα κουλτούρα, είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες που έχω πάει και θέλω να ξαναπάμε και με την Άννα. Ο πρώτος μας γάμος έγινε στο Λονδίνο, ήταν ένας κλειστός γάμος και είχαμε προγραμματίσει μια δεξίωση στην Ελλάδα το καλοκαίρι και τον χειμώνα θα κάναμε έναν παραδοσιακό γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκε. Είχαμε κάποιες ασυμβίβαστες διαφορές, του εύχομαι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις